ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΠΑΓΚΑΛΟΣ Α.Ε.: Επιτυχής εγκατάσταση του υπερσύγχρονου MICROMATIC STAR της EMMEGI

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε άλλη μία τοποθέτηση σύγχρονου τεχνολογικού εξοπλισμού από την εταιρεία ΠΑΓΚΑΛΟΣ Α.Ε. αυτή την φορά στην Κοζάνη και συγκεκριμένα στην εταιρεία του κ. Κυριακίδη. Ο κ. Κυριακίδης εμπιστεύτηκε την τεχνογνωσία και την τεχνική υποστήριξη της ΠΑΓΚΑΛΟΣ Α.Ε. και την επέλεξε για την απόκτηση του κέντρου επεξεργασίας MICROMATIC STAR της EMMEGI.

Πρόκειται για συμπαγές κέντρο επεξεργασίας με 5 ελεγχόμενους άξονες, ο τελευταίος των οποίων ελέγχει τη μετακίνηση της ρέγουλας αναφοράς του τεμαχίου δεξιά και αριστερά για έναν πλήρη έλεγχο του κύκλου κατεργασίας. Λειτουργεί σε περιβάλλον Windows, διαθέτει θύρα USB για την μεταφορά δεδομένων από και προς το κέντρο επεξεργασίας και διαθέτει πλήρες εγκατεστημένο λογισμικό και σχεδιαστικό πρόγραμμα των προφίλ επάνω στο CNC.

Ο χειριστής καλείται να πατήσει μόνο το Start και αρχίζει κατευθείαν ο κύκλος εργασίας (τοποθέτηση των stopper, περιστροφή του τραπεζιού από 0⁰-180ο, ξετρύπημα του προφίλ βάσει των σχεδίων που έχουν καταχωρηθεί ήδη στο πρόγραμμα) μέχρι να ολοκληρωθεί όλος ο κύκλος εργασίας.

Εξοικονομεί πάρα πολύ χρόνο στον χειριστή αφού τα στοιχεία υπολογίζονται κατευθείαν από το πρόγραμμα, μειώνοντας σημαντικά τον χρόνο κατασκευής ενός κουφώματος, ενώ παρέχει μεγάλη ταχύτητα επεξεργασίας των υλικών και απόλυτη ακρίβεια λόγω των πέντε ελεγχόμενων αξόνων από το CNC.

Η εταιρεία ΠΑΓΚΑΛΟΣ Α.Ε. ευχαρίστησε τον κ. Κυριακίδη για την εμπιστοσύνη, την προτίμηση και την άψογη συνεργασία που επέδειξε, ενώ από την πλευρά της δεσμεύτηκε -όπως κάνει άλλωστε όλα αυτά τα χρόνια- ότι θα βρίσκεται δίπλα σε όλους αυτούς που την εμπιστεύτηκαν ή πρόκειται να την εμπιστευτούν στο μέλλον.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.