ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMIL: Αναζητώντας την αρχιτεκτονική τελειότητα με τον διαγωνισμό «Arxellence»

Υπηρετώντας την αέναη εξερεύνηση και πρόοδο της αρχιτεκτονικής, το Ελληνικό Ινστιτούτο Αρχιτεκτονικής και η ALUMIL προκηρύσσουν στο Δήμο Διονύσου Αρχιτεκτονικό Διαγωνισμό, με την ονομασία «Arxellence».

Ο Διαγωνισμός αφορά στον σχεδιασμό Δημοτικής Βρεφονηπιακής Μονάδας και Αίθουσας Πολλαπλών Χρήσεων, με αρχές αειφόρου σχεδιασμού και τη βέλτιστη εφαρμογή και ανάδειξη των καινοτόμων προϊόντων της ALUMIL.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν διπλωματούχοι Αρχιτέκτονες, είτε ατομικά, είτε με τη μορφή εταιρείας, είτε σε ομάδες φυσικών ή νομικών προσώπων, που έχουν δικαίωμα ασκήσεως επαγγέλματος. Θα δοθούν συνολικά τρία βραβεία (Α’ Βραβείο 5.000 €, Β’ Βραβείο 4.000 € και Γ’ Βραβείο 3.000 €), καθώς και δυο έπαινοι (1.000 €). Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στις 31 Μαΐου.

Επιπλέον, μοναδικό χαρακτηριστικό του διαγωνισμού είναι ότι η πρόταση που θα λάβει το πρώτο βραβείο, ενδέχεται να υλοποιηθεί σε ορισμένο οικόπεδο στο Δήμο Διονύσου. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του διαγωνισμού www.arxellence.alumil.co.

Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται έως τις 12 Φεβρουαρίου 2018 στην ιστοσελίδα του Ελληνικού Ινστιτούτου Αρχιτεκτονικής www.heliarch.gr.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.