ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Όμιλος ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ- EXALCO: Τεστ ανίχνευσης κορωναϊου COVID-19 στο εργατικό δυναμικό

Στο πλαίσιο της Υγιεινής και Ασφάλειας των εργαζομένων, ο Όμιλος ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ- EXALCO πραγματοποίησε τεστ ανίχνευσης κορωναϊού COVID-19. Έτσι μια ημέρα πριν την επίσημη επιστροφή από την καλοκαιρινή άδεια, οι εργαζόμενοι της εταιρείας υποβλήθηκαν σε τεστ σε συνεργασία με ιδιωτικό μικροβιολογικό εργαστήριο.

Συγκεκριμένα ελήφθησαν 320 δείγματα, τα οποία όλα βγήκαν αρνητικά και η επιστροφή των εργαζομένων στην εργασία έγινε με απόλυτη ασφάλεια.

Αξίζει να αναφερθεί ότι από την αρχή της πανδημίας ο Όμιλος ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ-EXALCO έλαβε όλα τα απαραίτητα μέτρα και συνεχίζει να τα λαμβάνει. Πραγματοποιούνται απολυμάνσεις ανά τακτά χρονικά διαστήματα στους χώρους των εργοστασίων και των γραφείων, ενώ έχουν διανεμηθεί απολυμαντικά, ειδικές μάσκες και γάντια σε όλο το προσωπικό.

Το έτος 2020-21 είναι μια χρονιά αφιερωμένη στους εργαζόμενους του Ομίλου και δίνεται μεγάλη σημασία στο εργατικό προσωπικό σε ότι αφορά την υγεία και την ασφάλειά τους.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.