ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EXALCO: Δωρεά κλωβού αρνητικής πίεσης στο Κ.Υ. Σκιάθου από την οικογένεια Καντώνια

Τον ενδέκατο κλωβό αρνητικής πίεσης στην Ελλάδα παρέδωσε στο Κέντρο Υγείας Σκιάθου ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, μετά από δωρεά που πραγματοποίησε η οικογένεια Καντώνια και τη σύμφωνη γνώμη του διοικητή του ΠΓΝΛ κ. Κατσικονούρη.

Σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας ευχαρίστησε την οικογένεια Καντώνια και τις εταιρείες EXALCO και ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ για τη δωρεά, τονίζοντας πως προτεραιότητα της Περιφέρειας Θεσσαλίας είναι η προστασία των ανθρωπίνων ζωών.

Ο κλωβός ασφαλούς μεταφοράς (ISOLATION PATIENT UNIT) χρησιμοποιείται στην περίπτωση και μόνο επιβεβαιωμένου κρούσματος μετά τον επιτόπιο έλεγχο με το μηχάνημα και τη μέθοδο μοριακού ελέγχου, εξασφαλίζοντας έτσι τη μη διασπορά του ιού COVID 19 κατά τη μεταφορά με εναέριο μέσο.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.