ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

METALSKIN: Το XPAND κερδίζει συνεχώς έδαφος στη μάχη του υψηλού design!

Το XPAND της METALSKIN ξεκίνησε να επιβάλλεται και να κερδίζει καθημερινά έδαφος στη μάχη του υψηλού design και των πρωτοποριακών λύσεων με ένα ακόμη πλήρες έργο.

Το Βίλνιους, η πρωτεύουσα της Λιθουανίας είναι μια ακόμη νέα καταχώριση στη λίστα χωρών των προϊόντων METALSKIN.

Σε ένα ολοκαίνουργιο κτίριο γραφείων, το XPAND βρίσκει πολλές διαφορετικές εφαρμογές και πραγματικά κλέβει την παράσταση. Τα καινοτόμα πάνελ XP105 τοποθετήθηκαν στον χώρο στάθμευσης σε δύο ορόφους, σε μία έκταση περίπου 1300 τ.μ. και στην πρόσοψη του κτιρίου με καλυμμένη επιφάνεια περίπου 350 τ.μ.

Η μέθοδος εγκατάστασης των πάνελ ήταν πραγματικά εύκολη και γρήγορη από τον υπεύθυνο εργολάβο, γεγονός που του επέτρεψε να παραμείνει εντός του αυστηρού χρονοδιαγράμματος κατά τη διάρκεια του έργου. Τα προφίλ πλαισίου σχήματος «Τ» τοποθετήθηκαν στον τοίχο, χρησιμοποιώντας σταθεροποίηση σημείου κατά μήκος του τοίχου ανά μέτρο.

Το XPAND διατίθεται σε ποικίλες μορφές, κίνητρα και χρώματα που διαφέρουν ανάλογα με τις δεδομένες διαστάσεις, τη διείσδυση του φωτός και τον σχεδιασμό.

Μέσα από την ατελείωτη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων της νέας σειράς προϊόντων της METALSKIN σε προσόψεις, περιφράξεις, αντηλιακά, ειδικά σχέδια, προσαρμοσμένα έργα, η εταιρεία εξαλείφει τους περιορισμούς και αφήνει τα πάντα στη φαντασία του αρχιτέκτονα!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.