ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΕΤΕΜ: Διενέργεια “PCR Test” για τον COVID-19 σε όλους τους υπαλλήλους της

Στην ΕΤΕΜ ύψιστη προτεραιότητα είναι η υγεία και ασφάλεια των εργαζομένων της. Στο πλαίσιο της συντονισμένης προσπάθειας περιορισμού της εξάπλωσης του COVID-19 μετά την καλοκαιρινή άδεια, η εταιρεία προχώρησε στη διενέργεια “PCR Test” σε όλους τους υπαλλήλους της.

Η καταξιωμένη διέλαση από την αρχή της πανδημίας έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα και συνεχίζει να ευθυγραμμίζεται με όλες τις κατευθυντήριες γραμμές των ειδικών για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού.

Με υψηλό αίσθημα κοινωνικής και ατομικής ευθύνης συνεχίζει και θα συνεχίσει να λαμβάνει όλα τα μέτρα που απαιτούνται και εξαγγέλλονται από την κυβέρνηση, για τη βέλτιστη ασφάλεια και προστασία των εργαζομένων και κατ’ επέκταση του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.