ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Η ΠΟΒΑΣ για το «Εξοικονομώ – Αυτονομώ» στην ΕΡΤ1

Ο Πρόεδρος της ΠΟΒΑΣ, Θεόφιλος Παγιάτης ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση, παρευρέθηκε στο στούντιο της ΕΡΤ1 και συγκεκριμένα στην πρωινή εκπομπή «Μαζί το Σαββατοκύριακο», με τους δημοσιογράφους Γιάννη Σκάλκο και Κώστα Λασκαράτο.

Απάντησε σε σχετικές ερωτήσεις των δημοσιογράφων για το «Εξοικονομώ – Αυτονομώ» και τόνισε μεταξύ άλλων τις αυξημένες απαιτήσεις του νέου προγράμματος, καθώς και την αύξηση του προϋπολογισμού στις 50.000€ ανά έργο και τη δυνατότητα κατάθεσης περισσοτέρων των μία αιτήσεων ανά ωφελούμενο, αλλά μέχρι του συνολικού ποσού των 100.000€.

Αναφέρθηκε στα πιστοποιημένα προϊόντα και τη δυνατότητα του κλάδου να παράγει και να εφαρμόζει στα κτίρια εξαιρετικής ποιότητας κουφώματα και εξώφυλλα,  ενώ τόνισε την επιβεβλημένη ανάγκη ανάληψης  των έργων ενεργειακής αναβάθμισης μόνο από εξειδικευμένους και πιστοποιημένους  τεχνικούς.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.