ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΕΤΕΜ: Υποστηρικτής του 2ου TRIMORE στο Ρέθυμνο

Στηρίζοντας την αξία της ανθρώπινης προσπάθειας και τον υγιή ανταγωνισμό η ΕΤΕΜ ένωσε τις δυνάμεις της στο σκοπό της TRIMORE και αποτέλεσε έναν από τους ουσιαστικούς συντελεστές της αθλητικής διοργάνωσης που πραγματοποιήθηκε στο Ρέθυμνο.

Τα ιδιαίτερα αυστηρά μέτρα, τα οποία μάλιστα οι διοργανωτές επαναπροσδιόρισαν λόγω των συνθηκών, αλλά και οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες δεν στάθηκαν εμπόδια για όσους πραγματικά ήθελαν να αγωνιστούν. Περισσότεροι από 350 αθλητές αποφάσισαν τελικά να παρευρεθούν, δημιουργώντας μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα σε αυτή την αθλητική διοργάνωση που έχει γίνει θεσμός.

Η παρουσία των σημαντικότερων  τριαθλητών της χώρας, που συνενώθηκαν με πλήθος άλλων αθλητών, όλων των επιπέδων και ηλικιών, δημιούργησε ένα κλίμα ευγενούς ανταγωνισμού στο Τρίαθλο, το ISOMAN, την Κολύμβηση Ανοικτής Θαλάσσης και το Τρέξιμο Πόλης.

Η δύναμη, η αντοχή και η προσήλωση στο σκοπό που επέδειξαν οι συμμετέχοντες για ακόμη μια φορά, οδηγεί την ΕΤΕΜ να στηρίζει ενεργά τέτοιες αθλητικές εκδηλώσεις, καθώς υπάρχει άμεση σχέση με τις αξίες που πρεσβεύει!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.