ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA & PROFIL ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ: «Τρέχουν» ενάντια στον καρκίνο του μαστού

Οι εταιρείες EUROPA και PROFIL ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ του Ομίλου Λ. Τζιρακιάν, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (#EuropaCares) αλλά και της ενίσχυσης της ομαδικότητας μεταξύ των εργαζομένων, συμμετείχαν ως #TeamEuropa και #TeamProfil για πρώτη φορά στον αγώνα του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με καρκίνο μαστού «Άλμα Ζωής», μέσω του “Greece Race for the Cure”.

Η διοργάνωση “Race for the Cure” αποτελεί τον πλέον επιτυχημένο αγώνα δρόμου, με χιλιάδες συμμετοχές πολιτών κάθε χρόνο εδώ και 11 χρόνια, με έντονο φιλανθρωπικό χαρακτήρα, στον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού.

Λόγω του COVID-19, η πραγματοποίηση του 12ου “Greece Race for the Cure” δεν πραγματοποιήθηκε με τον μαζικό, γιορτινό χαρακτήρα του παραδοσιακού αγώνα, αλλά ως “Digital Race for the Cure”, διαδικτυακά, αλλάζοντας τη μορφή του, αλλά όχι την ουσία του.

Ο Όμιλος Τζιρακιάν συμμετείχε δυναμικά στο “Digital Race for the Cure”, με ομαδική συμμετοχή των γυναικών εργαζομένων του που «έτρεξαν» με ασφάλεια σε μια συμβολική διαδρομή ενός χιλιομέτρου, εντός των εγκαταστάσεων του Ομίλου, για την υποστήριξη του σκοπού.

Στιγμιότυπα από την εορταστική εταιρική εκδήλωση προβάλλονται μέσω του www.raceforthecure.eu αλλά και των καναλιών επικοινωνίας της EUROPA.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.