ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMIL: Το Μουσείο της Ακρόπολης εξοπλίστηκε με το πρωτοποριακό σύστημα θερμομέτρησης Smart Gate

Από την πρώτη στιγμή της εμφάνισης του COVID-19, η ALUMIL πρωτοστάτησε σε ενέργειες που είχαν ως γνώμονα την προστασία του κοινωνικού συνόλου από μια πρωτόγνωρης κλίμακας πανδημία. Στο πλαίσιο των ενεργειών αυτών ήταν και η ανάπτυξη μιας πρωτοποριακής συσκευής για ανέπαφη θερμομέτρηση ακριβείας, του ALUMIL Smart Gate, που εδώ και μερικούς μήνες βρίσκεται σε εισόδους κτιρίων, παρέχοντας σημαντική βοήθεια στον τομέα της πρόληψης.

Πρόσφατα, το Smart Gate της ALUMIL τοποθετήθηκε στο Μουσείο της Ακρόπολης, ένα σημείο αναφοράς για κάθε επισκέπτη της Αθήνας. Η συσκευή βρίσκεται στην είσοδο του Μουσείου και συμβάλλει στη μέτρηση της θερμοκρασίας χιλιάδων ανθρώπων που διέρχονται καθημερινά, διευκολύνοντας την πρόσβαση χωρίς περαιτέρω καθυστερήσεις για το κοινό. Αυτή η προσθήκη είναι τιμητική για την ALUMIL και ταυτόχρονα μείζονος σημασίας για έναν χώρο με τόσο μεγάλη επισκεψιμότητα, καθώς δείχνει τον δρόμο σε όλα τα αντίστοιχα ιδρύματα της χώρας μας.

Το Μουσείο της Ακρόπολης έρχεται να προστεθεί σε μια μεγάλη λίστα οργανισμών και επιχειρήσεων που εξοπλίστηκαν με την συγκεκριμένη συσκευή υψηλής τεχνολογίας για την προστασία των επισκεπτών, πελατών και εργαζομένων τους. Ενδεικτικά αυτή τη στιγμή το ALUMIL Smart Gate βρίσκεται σε εισόδους δημόσιων κτιρίων, μεταξύ των οποίων η Προεδρεία της Δημοκρατίας, το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και το Μουσείο Μακεδονικού Αγώνα, ενώ επίσης συσκευές έχουν προμηθευτεί επιχειρήσεις όπως η Αμερικανική Γεωργική Σχολή, η Metropolitan Expo, η Olympia Electronics, η ΤΕΡΝΑ και πολλές ακόμη.

Παράλληλα, η εξελιγμένη συσκευή ανέπαφης θερμομέτρησης της ALUMIL ταξιδεύει πανευρωπαϊκά, σε χώρες όπως η Τσεχία, η Ουγγαρία και η Αυστρία, όπου τοποθετείται σε σχολεία, νοσοκομεία και δημόσια κτίρια, θωρακίζοντας έτσι την υγεία των πολιτών απέναντι στην πιθανότητα διασποράς του ιού.

Το ALUMIL Smart Gate είναι η αποτελεσματική λύση θερμομέτρησης για χώρους με συνεχή διέλευση ανθρώπων, καθώς τόσο η ακρίβεια που εξασφαλίζεται από τους 18 αισθητήρες του, όσο και η άμεση εμφάνιση της θερμοκρασίας των διερχομένων, έχουν ως αποτέλεσμα την έγκαιρη ειδοποίηση και κατ’ επέκταση την αποτροπή μετάδοσης του ιού σε κλειστό περιβάλλον. Σε μια κρίσιμη καμπή της πανδημίας που συνεχίζει να εξαπλώνεται, η προστασία στους χώρους συνάθροισης είναι πιο επιτακτική από ποτέ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.