ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΣυνεντευξεις

Γ. Μυλωνάς: Η ALUMIL πρωτοπορεί με τη χρήση τεχνολογιών αιχμής, όπως η Τεχνητή Νοημοσύνη!

Στο Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1 και στον Νίκο Χατζηνικολάου μίλησε ο Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος της ALUMIL.

Τοποθέτηση στον Νίκο Χατζηνικολάου και στο κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1 έκανε ο Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος της ALUMIL, Γιώργος Μυλωνάς, αναδεικνύοντας μεταξύ άλλων τη σημαντικότητα της κοινωνικής προσφοράς για την εταιρεία και για το πόσο είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την επιχειρηματική πρωτοπορία.

Ο Πρόεδρος της ALUMIL τόνισε χαρακτηριστικά ότι «η επιχειρηματική πρωτοπορία χωρίς την κοινωνική συνεισφορά είναι η μισή διαδρομή…», προσθέτοντας «…ότι η άλλη μισή, που οδηγεί στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων, είναι η προστασία του περιβάλλοντος».

Ο κ. Μύλωνας αναφέρθηκε στην πιστοποίηση Cradle to Cradle -το αυστηρότερο διεθνές πρότυπο για κυκλικά προϊόντα- που η ALUMIL είναι η πρώτη ελληνική εταιρεία που κατέχει. Επίσης μίλησε για το Loop 60 που λανσάρει η εταιρεία και αφορά σε πιστοποιημένο ανακυκλωμένο αλουμίνιο που χρησιμοποιείται για την παραγωγή προφίλ αρχιτεκτονικών συστημάτων και έχει οδηγήσει σε μείωση του αποτυπώματος του CO2 κατά 95%.

Ο Πρόεδρος της ALUMIL μίλησε επίσης για το πως το μότο της εταιρείας «Επιδιώκουμε την τελειότητα κάθε μέρα» αντανακλάται και εφαρμόζεται στις παραγωγικές διαδικασίες μέσα από τη χρήση προηγμένων τεχνολογιών όπως Τεχνητή Νοημοσύνη (AI) και πολλά ρομποτικά συστήματα αλλά και μέσα από πρωτοποριακά προϊόντα όπως μαγνητικά αιωρούμενα συρόμενα συστήματα αλουμινίου!

Ο κ. Μυλωνάς στάθηκε και στη σημαντικότητα του ανθρωπίνου δυναμικού και της συνεχούς εκπαίδευσής του αλλά και στο γεγονός ότι σε παγκόσμιο επίπεδο είναι δημιουργικά δίπλα στους συνεργάτες της εταιρείας. Κλείνοντας, ο Πρόεδρος της ALUMIL αναφέρθηκε στη διεθνή παρουσία της εταιρείας και στη συμμετοχή της σε εμβληματικά έργα παγκόσμιου βεληνεκούς όπως τα γραφεία της Google στη Νέα Υόρκη.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη την τοποθέτηση του κ. Μυλώνα στο κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ANT1.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.