ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΠΑΓΚΑΛΟΣ Α.Ε.: Τοποθέτηση σύγχρονου εξοπλισμού στην εταιρεία TILCON

Άλλη μία τοποθέτηση τεχνολογικού εξοπλισμού πραγματοποίησε η εταιρεία ΠΑΓΚΑΛΟΣ Α.Ε. αυτή την φορά στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην εταιρεία TILCON του Γιώργου Τιλσίζογλου.

Η TILCON επέλεξε να αναβαθμίσει τον μηχανολογικό εξοπλισμό της και επειδή μιλάμε για υπερσύγχρονα μηχανήματα κατεργασίας, ο συνεργάτης θα δεν μπορούσε να είναι άλλος από την εταιρεία ΠΑΓΚΑΛΟΣ Α.Ε., αποκλειστικό αντιπρόσωπο της EMMEGI.

Μία εταιρεία που επί σειρά ετών έχει αναλάβει τους εξοπλισμούς όλων των μικρών και μεγάλων κατασκευαστικών σε όλη την Ελλάδα, με τεχνολογία που τρέχει μπροστά και πρωταγωνιστεί.

Πριν λίγους μήνες προηγήθηκε η αγορά του κέντρου επεξεργασίας PHANTOMATIC M4L της EMMEGI και τώρα συνεχίζοντας την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό των μηχανημάτων, η TILCON εξοπλίστηκε με τα ακόλουθα μηχανήματα:

  • Πριόνι αλουμινίου δύο κεφαλών EMMEGI RADIAL STAR 500
  • Γωνιάστρα ηλεκτρονική ATLA COOP ΙTACA SOLUTION
  • Πριόνι αυτόματης προώθησης για κοπή εξαρτημάτων και γωνιών
  • Πρόγραμμα γραφείου της EMMEGI FP PRO Executive
  • Πάγκοι υάλωσηςμονταρίσματος και άλλα βοηθητικά μηχανήματα του οίκου EMMEGI group

Το διπλό πριόνι RADIAL STAR πλαισίωσε και συνεργάζεται απόλυτα με το ήδη υπάρχον κέντρο επεξεργασίας 4 αξόνων PHANTOMATIC M4L και σε συνδυασμό με το πρόγραμμα κοπών και επεξεργασιών FRAME PROJECT αποτελεί πλέον μια πλήρη γραμμή παραγωγής και συμβάλλει τα μέγιστα στην παραγωγική διαδικασία της εταιρείας.

Η διαδικασία είναι απλή και γίνεται εξολοκλήρου από το γραφείο. Αρχικά προγραμματίζονται οι λίστες κοπών και επεξεργασιών. Βελτιστοποιημένες πλέον μέσω USB, οι λίστες μεταφέρονται στο πριόνι όπου γίνονται οι κοπές. Στην συνέχεια εκτυπώνονται ετικέτες που κολλιούνται σε κάθε κομμάτι υπό μορφή barcode. Τα κομμάτια αυτά μεταφέρονται στο κέντρο επεξεργασίας όπου διαβάζονται από το σκάνερ και αναγνωρίζονται οι επεξεργασίες που έχουν προεπιλογή.

H τεχνογνωσία και η πολυετή πείρα στις κατασκευές κουφωμάτων αλουμινίου σε συνδυασμό με την απόκτηση υψηλού τεχνολογικού εξοπλισμού κατατάσσουν την TILCON σε ένα από τα πιο σύγχρονα και δυναμικά κατασκευαστικά στην Ελλάδα.

Η εταιρεία ΠΑΓΚΑΛΟΣ Α.Ε. ευχαρίστησε τον κ. Τιλσίζογλου για την εμπιστοσύνη, την προτίμηση και την άψογη συνεργασία που επέδειξε. Από την πλευρά της δεσμεύτηκε ότι (όπως άλλωστε κάνει όλα αυτά τα χρόνια) θα βρίσκεται δίπλα σε όλους αυτούς που την εμπιστεύτηκαν ή πρόκειται να την εμπιστευτούν στο μέλλον.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.