ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMIL: Το Smart Gate “θωρακίζει” τη Βουλή των Ελλήνων

Σε αυτή την ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για τη χώρα και τον κόσμο και σε μια κρίσιμη καμπή στην εξέλιξη της πανδημίας του COVID-19, η ALUMIL συνεχίζει τις προσπάθειές της για δημιουργία προϊόντων που θα συμβάλουν στην αναχαίτιση της διασποράς του ιού στην κοινότητα. Κορωνίδα αυτών των ενεργειών είναι το σύστημα Smart Gate, μία συσκευή ανέπαφης θερμομέτρησης ακριβείας που έχει αναπτύξει η εταιρεία.

Η Βουλή των Ελλήνων συγκαταλέγεται ανάμεσα στα κτίρια που επέλεξαν αυτό τον τρόπο προληπτικής προστασίας. Πρόσφατα εγκαταστάθηκαν οι συσκευές ανέπαφης θερμομέτρησης της ALUMIL σε διάφορα σημεία του κτιριακού συμπλέγματος της Βουλής, είτε αυτά αφορούν σε σημεία διέλευσης βουλευτών και εργαζομένων, είτε πρόκειται για χώρους που είναι επισκέψιμοι και καθημερινά διέρχονται εκατοντάδες πολίτες (όπως για παράδειγμα η Βιβλιοθήκη της Βουλής που είναι ανοιχτή στο κοινό).

Με αυτό τον τρόπο, ένα κτίριο – σύμβολο για τη χώρα μας, θωρακίζει όσους το επισκέπτονται και προστίθεται σε μια εκτεταμένη λίστα φορέων και επιχειρήσεων, όπου χρησιμοποιείται η πρωτοποριακή αυτή συσκευή. Από την Προεδρία της Δημοκρατίας και το Μουσείο της Ακρόπολης, μέχρι σχολικές μονάδες, mall, εμπορικά καταστήματα και χώρους εστίασης, ο κατάλογος είναι ευρύς.

Παράλληλα, αξιοσημείωτη είναι και η διεθνής παρουσία. Στην Ευρώπη, το ALUMIL Smart Gate βρίσκεται σε εισόδους δημόσιων και ιδιωτικών οργανισμών. Ενδεικτικά αναφέρουμε το Κοινοβούλιο της Ουγγαρίας, αλλά και σχολεία ή νοσοκομεία σε Αυστρία και Τσεχία, ενώ πολλές μεγάλες εταιρείες έχουν ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον για την αγορά του. Εκτός της Ευρωπαϊκής επικράτειας η συσκευή έχει ήδη εγκατασταθεί σε Η.Π.Α., Ινδία, Ντουμπάι, Νότιο Κορέα και Μπρουνέι, υπογραμμίζοντας τον παγκόσμιο χαρακτήρα του εγχειρήματος.

Η επιλογή του ALUMIL Smart Gate από τη Βουλή των Ελλήνων αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την ALUMIL. Το γεγονός ότι ένας χώρος τόσο μεγάλης ιστορικής σημασίας για την Ελλάδα -ο ναός της Δημοκρατίας- διαθέτει πλέον το προϊόν της εταιρείας ως μέσο πρόληψης όσων κινούνται σε αυτόν από ενδεχόμενη μετάδοση του COVID-19, εμπνέει τους ανθρώπους της ALUMIL να συνεχίσουν τις προσπάθειες ανάπτυξης προϊόντων που θα συνεισφέρουν στην προστασία του κοινωνικού συνόλου.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.