VideosΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA THE LAB: Ξεκίνησε ήδη ο Γ’ Κύκλος του Προγράμματος!

Ένα άκρως εντυπωσιακό βίντεο της EUROPA αποτυπώνει με τον καλύτερο τρόπο την επιτυχία του εκπαιδευτικού Προγράμματος EUROPA THE LAB που αισίως έφτασε τον Γ’ Κύκλο του.

Την Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου ξεκίνησε ο Γ’ Κύκλος μαθημάτων του προγράμματος EUROPA THE LAB. Οι εκπαιδευόμενοι σε αυτόν τον κύκλο ανέρχονται σε 22 κατασκευαστές. Το Πρόγραμμα συνεχίζεται για τους κατασκευαστές της Επαρχίας, με τον Δ’ Κύκλο να ξεκινά τον Μάιο με συμμετοχές από την Πελοπόννησο.

Ο Γ΄ Κύκλος είναι το αποτέλεσμα της επιτυχούς πορείας του προγράμματος στους δύο πρώτους κύκλους, κατά τους οποίους, οι κατασκευαστές που συμμετείχαν δήλωσαν εξαιρετικά ικανοποιημένοι από όσες γνώσεις και δεξιότητες απέκτησαν τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο.

Δείτε παρακάτω το εξαιρετικό βίντεο της Europa για τον Γ’ Κύκλο του Προγράμματος EUROPA THE LAB.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.