ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΒΙΟΜΑΛ: Μοριακός έλεγχος SARS-COV-2 για όλο το ανθρώπινο δυναμικό

Στο πλαίσιο της υγιεινής και της ασφάλειας των εργαζομένων της, η εταιρεία ΒΙΟΜΑΛ Α.Ε. προχώρησε για 4η φορά σε μοριακό έλεγχο ανίχνευσης του ιού SARS-COV-2 για όλο το προσωπικό της.

Στους 4 ελέγχους που έχουν γίνει ως τώρα στο προσωπικό της εταιρείας, όλα τα αποτελέσματα των τεστ είναι αρνητικά.

Με υψηλό αίσθημα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, η ΒΙΟΜΑΛ φροντίζει να γίνονται μοριακοί έλεγχοι στις εγκαταστάσεις της σε τακτά χρονικά διαστήματα, ώστε να διασφαλίζεται η υγεία των εργαζομένων της.

Ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες των ειδικών, η εταιρεία τηρεί όλα τα απαραίτητα μέτρα περιορισμού της εξάπλωσης του κορωνοϊού για την ασφάλεια των εργαζομένων της αλλά και του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.