ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ALUMIL: Ανακαλύψτε το νέο σύστημα SMARTIA M78 για προηγμένα unitized υαλοπετάσματα

Στα σύγχρονα έργα μεγάλης κλίμακας «ο χρόνος είναι χρήμα». Για αυτό απαιτείται τα έργα να ολοκληρώνονται εντός των χρονικών ορίων που τίθενται και μέσα στο πλαίσιο του οικονομικού προϋπολογισμού. Το unitized σύστημα υαλοπετασμάτων SMARTIA M78 της ALUMIL είναι η κατάλληλη επιλογή για να επιτευχθούν τα παραπάνω, καθώς αποτελεί μια οικονομική λύση που συνδυάζει ποιότητα και ευκολία εγκατάστασης.

Το SMARTIA Μ78 έρχεται με μια σειρά πλεονεκτημάτων που το κάνουν να ξεχωρίζει. Στο αισθητικό επίπεδο, κυριαρχεί το minimal στοιχείο που εκφράζει τη σύγχρονη αρχιτεκτονική τάση. Ο τρόπος τοποθέτησης της υάλωσης (structural silicone glazing), συμβάλλει σε μια ομοιόμορφη, χωρίς κενά, όψη στο εξωτερικό του κτιρίου και επιτρέπει στο φυσικό φως να εισέρχεται ανεμπόδιστα.

Σε επίπεδο τοποθέτησης το σύστημα παρέχει μεγάλη ευκολία, δεδομένου ότι τα πλαίσιά του (συμπεριλαμβανομένου του υαλοπίνακα) έχουν προκατασκευαστεί και έτσι κατά την εφαρμογή του απαιτείται ελάχιστο προσωπικό και φυσικά λιγότερος χρόνος και εξοπλισμός σε σχέση με άλλου είδους υαλοπετάσματα. Με αυτό τον τρόπο μειώνεται δραστικά το κόστος και τηρούνται ευκολότερα οι προθεσμίες.

Όπως γίνεται κατανοητό, πρόκειται για ένα σύστημα που διευκολύνει συνολικά την κατασκευαστική διαδικασία. Ωστόσο, τα πλεονεκτήματα δεν σταματούν εδώ. Το SMARTIA M78 παρέχει μια μεγάλη ποικιλία τυπολογιών. Εκτός από τις προκατασκευασμένες μονάδες, δίνεται η δυνατότητα για υαλοπετάσματα με ανοιχτά στοιχεία και προβαλλόμενα ή ανοιγόμενα παράθυρα, ενώ είναι εφικτή τόσο η δημιουργία γωνιακών κατασκευών, όσο και η προσθήκη περσίδων αλουμινίου στην πρόσοψη.

Τέλος, το M78 παρέχει μεγάλη ευχέρεια παραμετροποίησης ανάλογα με τις απαιτήσεις. Η κατασκευαστική ευελιξία του συστήματος το καθιστά μια ελκυστική επιλογή για έργα με ιδιαίτερα υψηλές προδιαγραφές.

Το SMARTIA M78 συγκεντρώνει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που χρειάζεται να έχει ένα σύστημα για unitized υαλοπετάσματα. Ευκολία εγκατάστασης, ανταγωνιστική τιμή, αυξημένη στατική αντοχή, ανθεκτικότητα σε ανεμοπίεση και μεγάλες δυνατότητες παραμετροποίησης. Όλα αυτά το καθιστούν κορυφαία επιλογή για πολυώροφα κτίρια, για τα οποία απαιτείται ολοκλήρωση των εργασιών σε σύντομο χρονικό διάστημα, διατηρώντας παράλληλα υψηλά επίπεδα ποιότητας και επιδόσεων.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.