ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Εντυπωσιακή παρουσία της Θερμοπλαστικής στην έκθεση Οικοδομή

Τα νέα επαναστατικά ινοενισχυμένα κουφώματα Fiber Glass Reinforced προκάλεσαν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον των επισκεπτών, καθώς παρουσιάζονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Δυναμική παρουσία της ΘΕΡΜΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ στην έκθεση “Οικοδομή 2023” με τα εντυπωσιακά νέα της προϊόντα, που προκάλεσαν το ενδιαφέρον στο κοινό αλλά και στους επαγγελματίες.

Τα νέα επαναστατικά ινοενισχυμένα κουφώματα Fiber Glass Reinforced προκάλεσαν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον των επισκεπτών, καθώς παρουσιάζονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα από τη Θερμοπλαστική. Οι άνθρωποι της εταιρίας με προθυμία έδιναν τις κατάλληλες απαντήσεις στους ενδιαφερόμενους και σε κάθε απορία τους γι’ αυτό το πρωτοποριακό Παράθυρο στο μέλλον.

Επίσης, παρουσιάστηκε το HST Βαρέως Τύπου, το νέο επάλληλο συρόμενο κούφωμα το οποίο ξεχωρίζει για τις υυψηλές επιδόσεις στεγάνωσης και θερμομόνωσης, την ευκολία κίνησης και τις μεγάλες διαστάσεις που καλύπτει με άνεση και ευκολία. Με δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε δίφυλλο και τετράφυλλο κούφωμα και 8 νέα Ulti Matt, χρώματα, μπορεί να προσαρμοστεί σε οποιοδήποτε χώρο.

Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του HST Βαρέως Τύπου, μπορούν να συνοψιστούν ως παρακάτω:

  • Δυνατότητα Τριπλού Υαλοπίνακα έως 51 mm
  • Αποτελείται από 5 θαλάμους στο φύλλο
  • Προσφέρει ηχομόνωση έως 43dB και ασφάλεια έως RC2
  • 50mm ύψος κατωκασίου στη βασική έκδοση
  • Διατίθεται χαμηλός οδηγός 25mm
  • Κατασκευαστικές δυνατότητες: Δίφυλλο και Τετράφυλλο
  • Διατίθεται ανοξείδωτη σχάρα απορροής υδάτων
  • Δυνατότητα κατασκευής 2 έως 4 φύλλα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.