ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

ETEM: Τα συστήματά της σε πολυβραβευμένα έργα για το 2020

Από τη στιγμή της σύλληψης μιας ιδέας, η ETEM βοηθά ιδιώτες, επενδυτές, αρχιτέκτονες και μηχανικούς, να καθορίσουν τις προδιαγραφές του έργου και να επιλέξουν το καλύτερο προϊόν ή λύση που ανταποκρίνεται ακόμα και στις πιο δύσκολες απαιτήσεις.

Τεκμήριο αριστείας αποτελούν οι διακρίσεις των έργων με αρχιτεκτονικά συστήματα αλουμινίου ΕΤΕΜ, που καλύπτουν κάθε απαίτηση και κάθε σχεδιαστική ανάγκη.

The Orbit

Κτίριο γραφείων, ορόσημο της Αθήνας, το “The Orbit” διακρίνεται για τις χαρακτηριστικές φουτουριστικές του γραμμές και τον «πράσινο» χαρακτήρα του. Στα Commercial Property Awards, για το 2020, το “The Orbit” απέσπασε την ύψιστη διάκριση (Gold) στη συνολική ενότητα New Projects, καθώς και την υψηλότερη διάκριση (Gold) στην κατηγορία Best New Development – Office.

Τα συστήματα που επιλέχθηκαν: E45, E85, E75

Butterfly

Ένα ακόμα βραβευμένο κτίριο γραφείων, το “Butterfly”, συγκαταλέγεται στο πλούσιο χαρτοφυλάκιο της ΕΤΕΜ. Το κτίριο ολοκληρώθηκε στις αρχές του 2019 με περιβαλλοντική πιστοποίηση LEED (Gold) και απέσπασε το Silver βραβείο στην κατηγορία Best Renovation – Office στα Commercial Property Awards του 2020.

Τα συστήματα που επιλέχθηκαν: E85, E75

River West

Διπλή διάκριση και για το πολυσύχναστο και εμβληματικό “River West”, το οποίο αποτελεί πρότυπο εμπορικού κέντρου, με εξαιρετική υποδομή και λειτουργικότητα. Το 2020 βραβεύτηκε στα Fire & Emergency Excellence Awards, με βραβείο Gold στην ενότητα «Εγκαταστάσεις», για το επίπεδο ασφαλείας και τη συνολική διαχείριση της στο σύνολο της εγκατάστασης. Στην κατηγορία «Ανταπόκριση σε ‘Έκτακτες Ανάγκες» για ενδεχόμενο συμβάν, το εμπορικό κέντρο έλαβε το βραβείο Bronze.

Τα συστήματα που επιλέχθηκαν: E85, E45

ADORA 2

Το εντυπωσιακό κτίριο “ADORA 2”, στη Σόφια της Βουλγαρίας, βραβεύτηκε στα BigSEE Architecture Awards 2020 για τον ξεχωριστό αρχιτεκτονικό του σχεδιασμό του. Το πλάνο αφορούσε σε ένα κτίριο γραφείων της υψηλότερης κατηγορίας από άποψη κτιριακών εγκαταστάσεων, υλικών, χώρων, ενεργειακής απόδοσης, λειτουργίας και περιβάλλοντος, με στόχο να διαφέρει από τα γύρω κτίρια και να μαγνητίζει τα βλέμματα όσων κινούνται κατά μήκος της περιφερειακής οδού.

Τα συστήματα που επιλέχθηκαν: Ε85, Ε75, Ε75FD

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.