ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALFA: Στηρίζει σταθερά τα μεγάλα γεγονότα του κλάδου!

Εκ μέρους της διοίκησης της εταιρείας, ο Αλέξανδρος Λίτινας στην ομιλία του στάθηκε στις καινοτόμες λύσεις ALFA που παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά στο 14° Συνέδριο και στην ανάκαμψη της αγοράς

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 14ο Συνέδριο «Αλουμίνιο & Αρχιτεκτονικές Κατασκευές 2019» στο Ζάππειο.

Η ALFA ως διακεκριμένος χορηγός του συνεδρίου είχε τη χαρά να υποδεχτεί και να παρουσιάσει, στα δύο stand που διέθετε στον προ-συνεδριακό χώρο, σε όλους τους επισκέπτες και συνέδρους:

  • Τα νέα minimal συστήματα ALFA PANORAMA. Πρόκειται για ενεργειακά συστήματα, που προσφέρουν μοντέρνες λύσεις για περισσότερο φως και θέα σε συρόμενες αλλά και ανοιγόμενες κατασκευές, με κρυφό φύλλο.
  • Τη νέα βιοκλιματική πέργκολα, με κινητές αλλά και σταθερές περσίδες, η οποία ήρθε με τη σειρά της να κλέψει τις εντυπώσεις.
  • Τις νέες συνεπίπεδες πόρτες αλουμινίου, σε μια μεγάλη ποικιλία, μοντέρνων και minimal σχεδίων και επιλογών, καλύπτοντας έτσι κάθε αρχιτεκτονική και κατασκευαστική ανάγκη.

Στην ομιλία του, εκ μέρους της διοίκησης, ο Αλέξανδρος Λίτινας στάθηκε στις παραπάνω καινοτόμες λύσεις που παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά και στα εμφανή σημάδια ανάκαμψης της αγοράς. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε κατά την ομιλία και στην ολοκλήρωση της εγκατάστασης και πλήρη λειτουργία της νέας 2ης γραμμής διέλασης αλουμινίου (2.500ΤΝ) που έρχεται να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την παραγωγική δυναμικότητα της εταιρείας.

Όσον αφορά στο εμπορικό δίκτυο της ALFA, οι σύνεδροι ενημερώθηκαν ότι μετά την Κρήτη, ξεκίνησε τη λειτουργία του και το νέο κέντρο διανομής της εταιρείας στην Πάτρα. Επιπροσθέτως, στο διάστημα του τελευταίου έτους, προστέθηκαν στην οικογένεια της ALFA 5 νέα εμπορικά σημεία-αντιπρόσωποι των συστημάτων αλουμινίου σε Αττική, Κορινθία, Μεσσηνία, Βοιωτία και Δωδεκάνησα, αποδεικνύοντας στον μέγιστο βαθμό τη δυναμική πορεία και αποδοχή των προϊόντων της δυναμικής διέλασης και την εμπιστοσύνη όλο και περισσοτέρων επαγγελματιών στο όνομα ALFA.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.