ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ALUMIL SMARTIA Barcode Cladding: Η επένδυση τοιχοποιίας… όπως δεν την έχετε ξαναδεί!

Το SMARTIA Barcode Cladding έρχεται να ανεβάσει τον πήχη στον τομέα της επένδυσης τοιχοποιίας, με κατασκευαστική ευελιξία και μέγιστη στιβαρότητα.

Η αισθητική ενός κτιρίου μεταφέρεται στον επισκέπτη, μέσω της πρώτης αίσθησης που του αφήνει η πρόσοψή του. Μια υψηλών προδιαγραφών πρόσοψη κερδίζει τα βλέμματα και ενισχύει το συνολικό οικοδόμημα, τόσο από πλευράς design, όσο και επιδόσεων. Το νέο σύστημα επένδυσης τοιχοποιίας της ALUMIL ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα σε όσα γνωρίζαμε μέχρι τώρα.

Το SMARTIA Barcode Cladding δεν είναι ένα συνηθισμένο σύστημα επένδυσης τοιχοποιίας. Πρόκειται για μια κορυφαία λύση, που προσφέρει απεριόριστες δυνατότητες εξατομίκευσης.

Αρχικά, το Barcode Cladding είναι ιδανικό για την κάλυψη πολύ μεγάλων επιφανειών. Από εμπορικά καταστήματα ή κτίρια γραφείων, μέχρι μοντέρνες κατοικίες, η νέα πρόταση της ALUMIL μπορεί να εξυπηρετήσει κάθε είδους κατασκευή.

Το σύστημα διαθέτει μια ευρεία γκάμα από προφίλ και χρώματα, ενώ συνδυάζεται άψογα με φωτισμό LED, διάτρητα προφίλ και προϊόντα συνθετικής ξυλείας, όπως το Woodalux®. Η κορυφαία του στιβαρότητα ενδείκνυται για την κάλυψη ολόκληρων κτιρίων, προσφέροντας ένα αρμονικό και ενοποιημένο αποτέλεσμα.

Το SMARTIA Barcode Cladding μπορεί να μεταμορφώσει ένα κτίριο, δίνοντάς του ιδιαίτερο χαρακτήρα, σε συμφωνία με τις σύγχρονες αρχιτεκτονικές τάσεις. Παράλληλα, η μεγάλη αντοχή που επιδεικνύει έναντι της διάβρωσης, το καθιστά μια εξαιρετική λύση ακόμα και σε περιοχές με έντονες εναλλαγές του καιρού ή ακραία καιρικά φαινόμενα.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το σύστημα αφενός επιτρέπει και αφετέρου προστατεύει τα υλικά μόνωσης, συμβάλλοντας έτσι στην καλύτερη ενεργειακή συμπεριφορά του κτιρίου. Επιπρόσθετα, η κατασκευαστική ευελιξία του Barcode Cladding, διευκολύνει τους συνδυασμούς με υαλοπετάσματα, παράθυρα, πόρτες εισόδου κ.ά.

Δημιουργήστε επενδύσεις τοιχοποιίας μοναδικής αισθητικής

  • Εντυπωσιακές συνθέσεις με ενσωμάτωση LED φωτισμού μέσα στα προφίλ, τόσο για διακόσμηση όσο και για φωτισμό εξωτερικών και εσωτερικών χώρων.
  • Δυνατότητα ειδικής διάτρησης που επιτρέπει τον φυσικό φωτισμό στον εσωτερικό χώρο.
  • Τοποθέτηση τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά, για την εξαιρετική αναβάθμιση της αισθητικής των κτιρίων.
  • Υψηλή ενεργειακή απόδοση χάρη στη δυνατότητα ενσωμάτωσης θερμοπρόσοψης έως 200 χιλ.
  • Διάτρητο και συνδυαζόμενο με τα κατάλληλα υλικά, επιτυγχάνει υψηλά επίπεδα ηχομείωσης σε εσωτερικούς χώρους.
  • Απεριόριστες επιλογές χρωματικών συνδυασμών και δυνατότητα εφαρμογής πρωτοποριακής συνθετικής ξυλείας Woodalux®.

Το SMARTIA Barcode Cladding ανεβάζει τον πήχη στον τομέα της επένδυσης τοιχοποιίας. Η κατασκευαστική ευελιξία, η πληθώρα λύσεων και η μέγιστη στιβαρότητά του, το καθιστούν μια κορυφαία επιλογή για πολλά και διαφορετικά είδη κτιρίων.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.