ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMINCO: Αργυρός χορηγός στην ομιλία του διακεκριμένου αρχιτέκτονα Manuel Aires Mateus!

Ο καταξιωμένος Πορτογάλος αρχιτέκτονας βρέθηκε στην Αθήνα για μία άκρως ενδιαφέρουσα διάλεξη την οποία στήριξε με χορηγία η ALUMINCO.

Ο παγκοσμίως καταξιωμένος αρχιτέκτονας Μανουέλ Άϊρες Ματέους, ιδρυτής του αρχιτεκτονικού γραφείου Aires Mateus e Associados, βρέθηκε στο αίθριο του Μουσείου Μπενάκη όπου και μίλησε για την αρχιτεκτονική και το βραβευμένο έργο του.

Τη διάλεξη στήριξε με την αργυρή χορηγία η ALUMINCO, η οποία είναι σταθερά δίπλα στην αρχιτεκτονική κοινότητα, με πράξεις που αποδεικνύουν την προσφορά στην κοινωνία και τον άνθρωπο.

Ο πολυβραβευμένος Πορτογάλος αρχιτέκτονας, ο οποίος υπήρξε μαθητής των Γκοντζάλο Μπίρνε και Αλβάρο Σίζα, παρουσίασε μία σειρά έργων του, τονίζοντας τη σημασία της ιστορίας και του φυσικού περιβάλλοντος ως πηγή έμπνευσης και διευκρίνισε τον ρόλο της αρχιτεκτονικής στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής.

Στην ομιλία του αναφέρθηκε στη μακρόχρονη δραστηριότητά του και την εμπειρία του πάνω στον σχεδιασμό μιας αρχιτεκτονικής λιτότητας (με πέτρα, γήινες υφές, αίθρια κ.ά), ήπιας και φιλικής προς το περιβάλλον. Μιας αρχιτεκτονικής που συνεχίζει την παράδοση του μοντέρνου σε έργα μικρής αλλά και μεγαλύτερης κλίμακας (ιδιωτικές κατοικίες σε επιβλητικά μεσογειακά τοπία, δημόσια κτίρια ενταγμένα σε ιστορικούς χώρους κ.λπ).

Η ALUMINCO παρευρέθηκε στην διοργάνωση και παρουσίασε τη νέα συλλογή premium συστημάτων αλουμινίου SKYLINE! Η πρωτοποριακή σειρά «συνομιλεί» με την αρχιτεκτονική, αναζητώντας την έννοια της ατμόσφαιρας σε σύγχρονο, οικολογικό, λιτό σχεδιασμό με καθαρή minimal διαχρονική γραμμή και μοντέρνο αρχιτεκτονικό dna.

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν και να απολαύσουν το SKYLINE concept, στο stand της ALUMINCO μαζί με άλλα εμβληματικά προϊόντα της εταιρείας.

Ανακαλύψτε περισσότερα για τη νέα γενιά συστημάτων της ALUMINCO στο skylinesystems.gr!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.