ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EXALCO: Συμμετέχει για μία ακόμη χρονιά στην έκθεση Xenia

Πρωτοποριακά συστήματα που ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες επαγγελματικών χώρων και ξενοδοχειακών μονάδων θα βρουν στο περίπτερο της EXALCO οι επισκέπτες της Xenia.

Η καταξιωμένη θεσσαλική διέλαση συμμετέχει στο μεγάλο ραντεβού της τουριστικής βιομηχανίας για ακόμη μια χρονιά. Η EXALCO θα βρίσκεται στην έκθεση Xenia που ξεκινά αύριο Σάββατο 27/11 στο METROPOLITAN EXPO στα Σπάτα Αττικής και ολοκληρώνεται τη Δευτέρα 29/11.

Στο περίπτερο της εταιρείας θα παρουσιαστούν πρωτοποριακά συστήματα που ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες επαγγελματικών χώρων και ξενοδοχειακών μονάδων. Η EXALCO περιμένει τους επισκέπτες της φετινής Xenia στο HALL 2 στο STAND C02/D01.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.