ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMIL: Ξεχώρισε στο “The Architect Show 3” με το Barcode Cladding

Η ALUMIL σταθερά δίπλα στον αρχιτεκτονικό κλάδο στηρίζει πρωτοβουλίες οι οποίες συμβάλλουν στην εξέλιξή του και παράλληλα ενισχύουν το επίπεδο των σύγχρονων κατασκευών.

Η ALUMIL συμμετείχε στην έκθεση, παρουσιάζοντας ένα καινοτόμο προϊόν επένδυσης τοιχοποιίας, το Smartia Barcode Cladding. Το σύστημα διαθέτει μια ευρεία γκάμα από προφίλ και χρώματα, ενώ συνδυάζεται άψογα με φωτισμό LED, διάτρητα προφίλ και προϊόντα συνθετικής ξυλείας, όπως το Woodalux®. Είναι ιδανικό για την κάλυψη πολύ μεγάλων επιφανειών, αλλά και ολόκληρων κτιρίων, προσφέροντας ένα στιβαρό και αρμονικό αποτέλεσμα.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια των διήμερων εκδηλώσεων του “The Architect Show 3”, η εταιρεία συμμετείχε στη διημερίδα “Architects Talks”, με θέμα “Exploring the unknown” και συζητήσεις γύρω από την «ανάγκη προβληματισμού σχετικά με την αρχιτεκτονική και το ρόλο της σε μία ταχύτατα μεταβαλλόμενη κοινωνική, οικονομική και πολιτική πραγματικότητα στην εποχή του COVID-19».

Εισηγήτρια εκ μέρους της ALUMIL ήταν η Architect Consultant Executive της εταιρείας, Ιωάννα Ράλλη, που συμμετείχε στη θεματική ενότητα «Κυκλική Οικονομία». Η κα Ράλλη ανέπτυξε τη φιλοσοφία της εταιρείας γύρω από τα ζητήματα αειφορίας και βιώσιμης ανάπτυξης, καθώς και τις πρωτοβουλίες της ALUMIL σε σχέση με την προστασία του περιβάλλοντος και το «πράσινο» αλουμίνιο.

Η ολοκλήρωση του “The Architect Show 3” απέδειξε πως η αρχιτεκτονική κοινότητα της χώρας μας είναι ζωντανή και πολύπλευρη. Η ALUMIL στηρίζει σταθερά πρωτοβουλίες που συμβάλλουν στην εξέλιξη του αρχιτεκτονικού κλάδου και ενισχύουν το επίπεδο των σύγχρονων κατασκευών.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.