ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ALFA Τ530 Economy: Υψηλή θερμομόνωση για όλους!

Η σειρά T530 της ALFA ALUMINIUM SYSTEMS είναι ένα πλήρες ανοιγόμενο και οικονομικό σύστημα αλουμινίου με το οποίο κατασκευάζονται ανοιγόμενα κουφώματα όλων των τύπων.

Είναι ιδανικό για εφαρμογή σε ιδιωτικές κατοικίες και ανακαινίσεις, όσο και για ξενοδοχειακές μονάδες, καθώς οι ίσιες ή καμπύλες γραμμές του και οι ομοιόμορφοι αρμοί του μεταξύ φύλλων και κασών δίνουν στα κουφώματα όμορφες γραμμές και έντονη ταυτότητα, επιτυγχάνοντας έναν ιδανικό συνδυασμό χαμηλού βάρους και υψηλής θερμομόνωσης παράλληλα.

Σχεδιάστηκε για να λειτουργεί με βάση την CAMERA EUROPEA, καθώς επίσης και με Περιμετρικό μηχανισμό, ώστε να εφοδιάζεται και να λειτουργεί με εξαρτήματα και ποιοτικούς μηχανισμούς όλων των μεγάλων ευρωπαϊκών βιομηχανιών.

Η σειρά διαθέτει μεγάλη γκάμα φύλλων και κασών σε minimal ίσιες και καμπύλες γραμμές. Μπορεί να κατασκευασθούν κουφώματα μονόφυλλα, δίφυλλα ή πολύφυλλα, ανοιγόμενα και ανακλινόμενα. Η σειρά παρέχει μέγιστη προστασία από ανεμοπίεση, βροχόπτωση και μακρόχρονη χρήση. Έχει τη δυνατότητα να φέρει διπλά κρύσταλλα πάχους από 15,5 χιλ. έως και 42,5 χιλ.

Πλεονεκτήματα

  • Ιδανικό για ανακαινίσεις
  • Υποστηρίζονται όλοι οι τύποι ανοιγόμενου κουφώματος
  • Επιλογή ίσιας ή καμπύλης σχεδιαστικής γραμμής
  • Μικρό βάρος με υψηλή θερμομόνωση
  • Συμβατό με εξαρτήματα και μηχανισμούς των μεγάλων ευρωπαϊκών βιομηχανιών
  • Προστασία από ανεμοπίεση και βροχόπτωση

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.