ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ALUMIL SMARTIA MF65: Το νέο θερμομονωτικό σύστημα φυσούνας που αλλάζει τα δεδομένα!

Είτε μιλάμε για την εγκατάσταση ενός νέου συστήματος φυσούνας, είτε για την αντικατάσταση ενός παλιότερου, το SMARTIA MF65 αποτελεί μια εξαιρετική λύση.

Το SMARTIA MF65, το νέο σύστημα πτυσσόμενων πορτών (φυσούνα) της ALUMIL, δεν είναι απλώς ένα θερμομονωτικό σύστημα υψηλών επιδόσεων, αλλά αποτελεί ένα ιδιαίτερο κομψοτέχνημα. Αν αναζητάτε ένα από τα πιο εντυπωσιακά συστήματα φυσούνας της αγοράς, τότε το SMARTIA MF65 είναι αυτό που ψάχνετε για το έργο σας.

Mε τη minimal σχεδίασή του χαρίζει σε κάθε χώρο μια μοντέρνα αισθητική, ενώ τα λεπτά προφίλ αλουμινίου μπορούν να υποστηρίξουν έως και 140 κιλά ανά φύλλο. Επιπλέον, η ενισχυμένη του κατασκευή παρέχει προστασία έναντι της διάρρηξης και η υψηλή ποιότητα των υλικών επιφέρει ενεργειακή απόδοση και μικρές ανάγκες συντήρησης σε βάθος χρόνου.

Κορυφαία θερμομόνωση

Η θερμομόνωση αποτελεί καίριας σημασίας παράγοντα σε σχέση με την ενεργειακή απόδοση ενός χώρου. Αυτό το στοιχείο άλλωστε ενισχύει την άνεση διαβίωσης στο εσωτερικό, αλλά και τη γενικότερη αξία ενός έργου. Το SMARTIA MF65 αυξάνει την ενεργειακή απόδοση και συμβάλλει σε εξοικονόμηση χρημάτων, χάρη στις κορυφαίες του επιδόσεις σε αυτό τον τομέα (Uw έως και 1,1 W/m2K).

Minimal αισθητική που ξεχωρίζει

Το SMARTIA MF65 μπορεί να ενσωματωθεί αρμονικά σε έναν συνολικά minimal σχεδιασμό χώρου, χωρίς κανέναν συμβιβασμό σε στιβαρότητα και επιδόσεις. Τα ελάχιστα εμφανή προφίλ αλουμινίου ενισχύουν την οπτική επαφή με το εξωτερικό περιβάλλον και αναβαθμίζουν την αισθητική, αναδεικνύοντας το στυλ κάθε χώρου.

Φυσικό φως για άνετη διαβίωση

Το SMARTIA MF65 έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την ενίσχυση του φυσικού φωτισμού στον χώρο. Για αυτό τον λόγο δόθηκε έμφαση στα πολύ λεπτά προφίλ (88 χιλ. εμφανές αλουμίνιο φύλλο με φύλλο).

Αποτελεί έτσι μια εξαιρετική και «πράσινη» επιλογή για τον φωτισμό με φυσικό τρόπο κάθε χώρου. Το νέο σύστημα φυσούνας της ALUMIL μαγνητίζει τα βλέμματα, μέσα από τη μοντέρνα σχεδίαση, που όχι μόνο γοητεύει αλλά συνεισφέρει -μέσω του πλούσιου φυσικού φωτός που επιτρέπει- σε μια καλύτερη διαβίωση.

Υψηλές επιδόσεις σε όλα τα επίπεδα

Το νέο σύστημα επιτυγχάνει κορυφαίες επιδόσεις σε αεροπερατότητα (κλάση 3), υδατοστεγάνωση (8Α) και αντίσταση σε ανεμοπίεση (κλάση 2), συνιστώντας μια ολοκληρωμένη, αξιόπιστη πρόταση. Επίσης, το MF65 παρέχει ισχυρή αντιδιαρρηκτική προστασία, με 3 σημεία κλειδώματος στην πόρτα, 4 σημεία στα φύλλα και ειδικό anti-lift μηχανισμό στα ράουλα.

Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι η ενισχυμένη κατασκευή του SMARTIA MF65 τού δίνει τη δυνατότητα να «σηκώσει» μέγιστο βάρος έως και 140 κιλά ανά φύλλο, κάτι που αποτελεί εγγύηση στιβαρότητας και επιτρέπει κατασκευές μεγάλων διαστάσεων (έως 1,3 μ. πλάτος ή 3 μ. ύψος).

Το σύστημα φυσούνας που ανεβάζει τον πήχη

Το SMARTIA MF65 θέτει νέα δεδομένα για τα συστήματα πτυσσόμενων πορτών. Είτε επιθυμείτε την εγκατάσταση ενός νέου συστήματος φυσούνας, είτε την αντικατάσταση ενός παλιότερου, το SMARTIA MF65 αποτελεί μια εξαιρετική λύση. Οι υψηλές του επιδόσεις σε συνδυασμό με την απαράμιλλη αισθητική του κάνουν την τελική σας απόφαση… παιχνιδάκι!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.