ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Επανεξελέγη Έφορος της Ελληνικής Ένωσης Αλουμινίου η Δ/νουσα Σύμβουλος της Europa, Ανούς Κ. Τζιρακιάν

«Είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή η συμμετοχή στο Δ.Σ. της Ελληνικής Ένωσης Αλουμινίου» ανέφερε σχετικά η Αντιπρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της Europa Profil Αλουμίνιο Α.Β.Ε.

Κατά την 36η Γενική Συνέλευση των μελών της Ελληνικής Ένωσης Αλουμινίου (E.E.A.), συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο (Δ.Σ.) για τη διετία 2022-2024, όπως θα διαβάσετε εδώ.

Στη θέση της Εφόρου του Δ.Σ. της Ε.Ε.Α. επανεξελέγη η Αντιπρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της Europa Profil Αλουμίνιο Α.Β.Ε., Ανούς Κ. Τζιρακιάν

Η κα Τζιρακιάν, δήλωσε αναφορικά: «Η Ελληνική Ένωση Αλουμινίου αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς φορείς του κλάδου μας. Ο στόχος της, να καταστήσει το αλουμίνιο κυρίαρχο υλικό στον κλάδο της κατασκευής και όχι μόνο, αποτελεί μια αποστολή που ως Europa ασπαστήκαμε διαχρονικά από την πρώτη ημέρα της ίδρυσής μας. Είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή η συμμετοχή στο Δ.Σ. της Ένωσης και όλοι μας μοιραζόμαστε το κοινό όραμα αυτό».

Η EUROPA παράλληλα συνεχάρη όλα τα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Ε.Α. για την εκλογή τους και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στα καθήκοντά τους.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.