ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Metaloumin: Νέο site με αναβαθμισμένη εμπειρία πλοήγησης και πρόγραμμα υπολογισμού Uw!

Η νέα επίσημη ιστοσελίδα της Metaloumin είναι σύγχρονη, λειτουργική και αισθητικά καλαίσθητη.

Σε λειτουργία έχει ήδη τεθεί το νέο site της Metaloumin, στο οποίο μπορείτε να ενημερωθείτε για όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της εταιρείας.

Η νέα επίσημη ιστοσελίδα της Metaloumin είναι σύγχρονη, λειτουργική και αισθητικά καλαίσθητη. Είναι διαθέσιμη σε δύο γλώσσες (Ελληνικά, Αγγλικά), ενώ έχει σχεδιαστεί ώστε να παρουσιάζει με δημιουργικό τρόπο τα περιεχόμενά της και να είναι πάνω από όλα φιλική και εύχρηστη για τον επισκέπτη.

Στην ιστοσελίδα έχει ενσωματωθεί και το ολοκαίνουριο πρόγραμμα υπολογισμού θερμοδιαπερατοτήτων (Uw Calculator). Μπορείτε να εισέλθετε στο πρόγραμμα υπολογισμού, είτε μέσα από το νέο site της Metaloumin, είτε πατώντας εδώ, είτε σκανάροντας το QR Code της φωτογραφίας που ακολουθεί.

Μέσω της εφαρμογής Uw Calculator μπορείτε να υπολογίσετε με ευκολία και ακρίβεια τα Uw πολυάριθμων τυπολογιών, χρησιμοποιώντας τα θερμομονωτικά συστήματα Εnergy της εταιρείας.

Διαπιστώστε ιδίοις όμμασι την αναβαθμισμένη εμπειρία του νέου site πατώντας εδώ!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.