ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMILIA: Το υβριδικό Toyota C-HR αναμένει τον… οδηγό του!

Στις 27 του μήνα ολοκληρώνεται η δεύτερη χρονιά του επιτυχημένου προγράμματος επιβράβευσης συνεργατών της ALUMIL, με το μεγάλο δώρο να είναι ένα αυτοκίνητο Toyota C-HR.

Το πρόγραμμα επιβράβευσης συνεργατών της ALUMIL, μετά την επιτυχημένη ολοκλήρωση της πρώτης εκδοχής του, συνεχίστηκε και φέτος για δεύτερη συνεχή χρονιά, μοιράζοντας πλούσια δώρα σε κατασκευαστές και εμπόρους. Από προϊόντα τεχνολογίας και gadgets, μέχρι είδη οικιακού εξοπλισμού και εργαλεία υψηλής ποιότητας, η λίστα των δώρων είναι μεγάλη και ανανεώνεται συνεχώς!

Η μεγάλη κλήρωση

Η 27η Ιουνίου, εκτός από καταληκτική ημερομηνία για την εξαργύρωση των πόντων, είναι και η μέρα που θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη κλήρωση, με την οποία θα ολοκληρωθεί πανηγυρικά ο 2ος κύκλος του προγράμματος επιβράβευσης.

Το μεγάλο δώρο που περιμένει έναν τυχερό κατασκευαστή, είναι το εντυπωσιακό υβριδικό αυτοκίνητο Toyota C-HR (έκδοση 2022, C-ENTER, 1.800 cc, μηδενικά τέλη κυκλοφορίας, κατανάλωση 4-4,5l/100km)!

Ωστόσο, οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ. Επιπλέον, 10 πνευματικές πρέσες ALUMIL θα μοιραστούν σε 10 τυχερούς κατασκευαστές που θα λάβουν μέρος στην κλήρωση κι ένας έμπορος θα κερδίσει ένα ταξίδι αξίας 5.000 ευρώ σε έναν εξωτικό προορισμό της επιλογής του!

Σταθερός στόχος της ALUMIL αποτελεί πάντα η οικοδόμηση μακρόχρονων σχέσεων με τους συνεργάτες της. Άλλωστε, αυτός είναι και ο λόγος που πρώτη ανέπτυξε ένα τόσο ολοκληρωμένο πρόγραμμα επιβράβευσης για τους συνεργάτες της με άμεση ανταποδοτικότητα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.