ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Inoxal by ETEM: Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα εγκαίνια της νέας έκθεσης

Στην επιτυχημένη εκδήλωση συμμετείχαν φίλοι, συνεργάτες, επαγγελματίες του κλάδου, καθώς και άνθρωποι του επιχειρηματικού κόσμου.

Πρόσφατα πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου εκθεσιακού χώρου της εταιρείας Inoxal by ETEM, επί της Λεώφορου Κηφισίας 118, στο Μαρούσι.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, τα στελέχη της Inoxal, παρουσίασαν τη νέα γκάμα των ολοκληρωμένων αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου της ETEM, ενώ για πρώτη φορά παρουσιάστηκαν στην ελληνική αγορά τα Premium Minimal συστήματα του Οίκου Hyline, μέσα σε ένα ευχάριστο, άνετο και φωτεινό περιβάλλον.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν φίλοι, συνεργάτες, επαγγελματίες του κλάδου, καθώς και άνθρωποι του επιχειρηματικού κόσμου, τα Διευθυντικά στελέχη της ΕΤΕΜ, ο Γενικός Διευθυντής, Μιχάλης Παναγής, καθώς και ο ιδιοκτήτης της Hyline, Bruno Bras, με την ομάδα του.

Έχοντας ως στόχο την αναβάθμιση της εμπειρίας του επισκέπτη, ο νέος αρχιτεκτονικός σχεδιασμός του εκθεσιακού χώρου στα Βόρεια Προάστια της Αθήνας, βασίστηκε στο να δημιουργήσει μια φιλόξενη και προσεγμένη σε αισθητική ατμόσφαιρα, καθώς βασικό μέλημα ήταν η πλήρης αναβάθμιση του user experience.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος, Συμεών και ο Βουλευτής Ν.Δ. Φθιώτιδoς, Θέμης Χειμάρας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button