ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Υφυπουργός Ανάπτυξης: Άμεσα αναμένεται να ξεκινήσει το νέο πρόγραμμα «Εξοικονομώ 2022»

Ο κ. Τσακίρης ανέφερε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ότι το «Εξοικονομώ» αποτελεί προτεραιότητα σε επίπεδο ενεργειακής πολιτικής και ότι το «Εξοικονομώ 2022» θα ξεκινήσει σύντομα.

Μπορεί το «Εξοικονομώ – Αυτονομώ» να απασχολεί ακόμη τη δημοσιότητα λόγω των προβλημάτων που έχουν καταγραφεί, όπως π.χ. στις καθυστερημένες αποπληρωμές και το «Εξοικονομώ 2021» να μην έχει οριστικοποιηθεί σε επίπεδο δικαιούχων, καθώς αναμένεται να διπλασιαστεί ο προϋπολογισμός του αλλά η συζήτηση για το νέο πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης έχει ήδη ανοίξει.

Τη συζήτηση πυροδότησε περαιτέρω ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Γιάννης Τσακίρης, ο όποιος έγραψε σε γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης ότι το πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης «Εξοικονομώ» θα συνεχιστεί και μάλιστα αυτό αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα, στο πλαίσιο των προτεραιοτήτων της ενεργειακής πολιτικής της χώρας τα επόμενα χρόνια.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.