ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMINCO: Μεγάλος Χορηγός των «Βραβείων Ελληνικής Αρχιτεκτονικής 2022»

Η επιλογή της ALUMINCO να είναι ένας από τους μεγαλύτερους χορηγούς στα «Βραβεία Ελληνικής Αρχιτεκτονικής 2022» αποτελεί έμπρακτη απόδειξη στήριξης της ποιοτικής αρχιτεκτονικής και συνάδει με τη φιλοσοφία της για τήρηση υψηλών προδιαγραφών.

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση «Βραβεία Ελληνικής Αρχιτεκτονικής 2022» που πραγματοποιήθηκε στο Αίθριο του Μουσείου Μπενάκη, με μεγάλο χορηγό την ALUMINCO.

Φέτος, τα Βραβεία Ελληνικής Αρχιτεκτονικής -ο ετήσιος θεσμός που εγκαινίασε ο DOMa το 2010 στο πλαίσιο της πολύπλευρης προσπάθειας ανάδειξης της σύγχρονης ελληνικής παραγωγής-  συγκέντρωσαν 208 συμμετοχές και από αυτές διακρίθηκαν 38 φιναλίστ.

Η κριτική Επιτροπή, αποτελούνταν από καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου όπως: οι Fabrizio Barozzi και Alberto Veiga (BAROZZI VEIGA) από τη Βαρκελώνη, Florian Idenburg (SO – IL) από τη Νέα Υόρκη και Yoshiharu Tsukamoto (ATELIER BOW-WOW) από το Τόκιο.

Ο Guillermo López απένειμε τις διακρίσεις για το «Καλύτερο Πρώτο Έργο Νέου Αρχιτέκτονα», ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος για την «Καλύτερη Μελέτη», η Μόρφω Παπανικολάου για την «Καλύτερη Νέα Αρχιτεκτονική σε Υφιστάμενο Κτήριο», και ο Γεώργιος Πανέτσος για το «Καλύτερο Πραγματοποιημένο Έργο».

Επιπλέον, απονεμήθηκαν για 5η συνεχή χρονιά τα Βραβεία Συναδέλφων για το καλύτερο πραγματοποιημένο έργο και την καλύτερη μελέτη. Κριτές σε αυτά ήταν αρχιτέκτονες που συμμετείχαν στη διοργάνωση.

Η ALUMINCO, σταθερά προσανατολισμένη στο πλευρό της αρχιτεκτονικής κοινότητας, στηρίζει την προβολή του έργου των αρχιτεκτόνων.  Η επιλογή της να αποτελέσει έναν από τους μεγαλύτερους χορηγούς στα «Βραβεία Ελληνικής Αρχιτεκτονικής 2022» αποτελεί έμπρακτη απόδειξη στήριξης της ποιοτικής αρχιτεκτονικής και συνάδει με τη φιλοσοφία της για τήρηση υψηλών προδιαγραφών.

Όπως δήλωσε ο Δ/ντής Marketing και Επικοινωνίας της ALUMINCO A.E, Σπύρος Γριβέας: «Τα Βραβεία Ελληνικής Αρχιτεκτονικής αποτελούν κορυφαίο θεσμό προβολής του έργου των αρχιτεκτόνων.  H στήριξη του θεσμού, από την ALUMINCO, πραγματοποιείται στο πλαίσιο των στενών δεσμών που διατηρεί η εταιρεία με την κοινότητα των αρχιτεκτόνων, των σχεδιαστών, των μηχανικών και των κατασκευαστών.

Όπως η ALUMINCO προσφέρει ενεργειακά αποδοτικές, βιώσιμες και καινοτόμες αρχιτεκτονικές λύσεις αλουμινίου, που ενσωματώνουν την κορυφαία ποιότητα, την υψηλή λειτουργικότητα και τα σύγχρονα πρότυπα σχεδίασης, έτσι και για τους επαγγελματίες της αρχιτεκτονικής, τα αρχιτεκτονικά συστήματα της ALUMINCO αποτελούν κορυφαία επιλογή, απόδειξη της εμπιστοσύνης τους.

Ευνόητο είναι ότι, οι σχέσεις που έχουν αναπτυχθεί μεταξύ της εταιρείας μας και των αρχιτεκτόνων στηρίζονται στον αμοιβαίο σεβασμό του ενός για τη δουλειά του άλλου, γι’ αυτό και η ALUMINCO, επέλεξε να στηρίξει χορηγικά το σημαντικότατο αυτό θεσμό της αρχιτεκτονικής κοινότητας».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.