ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

VIOMAL: Δυναμική παρουσία στην κλαδική έκθεση ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ 2022

Νέα πρωτοποριακά συστήματα ρολών αλουμινίου για πόρτες, παράθυρα και γκαραζόπορτες, συστήματα σήτας, πέργκολας και πολλά άλλα θα παρουσιάσει η VIOMAL στο κοινό της μεγάλης κλαδικής έκθεσης.

Η VIOMAL θα δηλώσει τη δυναμική της παρουσία στη μεγάλη κλαδική έκθεση ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ 2022 που επιστρέφει μετά από απουσία πολλών ετών στο METROPOLITAN EXPO, στις 14-16 Οκτωβρίου.

Η έκθεση ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ 2022 θα διοργανωθεί ταυτόχρονα με την επαγγελματική έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO 2022 και αναμένεται να αποτελέσει σημαντικό σημείο συνάντησης των συμμετεχόντων του κλάδου αλουμινίου και των κατασκευών.

Η VIOMAL θα βρίσκεται στο HALL 3, περίπτερο D12. Με ανανεωμένη εικόνα, στο περίπτερό της 90 τ.μ. στοχεύει να εντυπωσιάσει τους επισκέπτες, παρουσιάζοντας νέα πρωτοποριακά συστήματα ρολών αλουμινίου για πόρτες, παράθυρα και γκαραζόπορτες, συστήματα σήτας, συστήματα πέργκολας με μοτέρ και LED φωτισμό και κάθετα συστήματα σκίασης με zip!

Η εταιρεία περιμένει άπαντες στο HALL 3, περίπτερο D12!

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κατεβάσουν την πρόσκληση εδώ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.