ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMIL & AAA: Διαχρονικοί Χορηγοί στο 15ο Συνέδριο «Αλουμίνιο & Αρχιτεκτονικές Κατασκευές»

Τόσο η ALUMIL όσο και η Architectural Aluminium Academy (AAA) συμμετείχαν ως Διαχρονικοί Χορηγοί, στηρίζοντας έμπρακτα τη διοργάνωση, στην οποία παραβρέθηκαν περίπου 900 άτομα.

Το 15ο Συνέδριο «Αλουμίνιο & Αρχιτεκτονικές Κατασκευές», υπό τον τίτλο Green Business, πραγματοποιήθηκε μεταξύ 4 και 6 Νοεμβρίου, στο Hyatt Regency της Θεσσαλονίκης.

Μεγάλη έμφαση στη φετινή διοργάνωση δόθηκε στο μείζον ζήτημα της βιώσιμης ανάπτυξης όσον αφορά στο σύγχρονο «επιχειρείν» και τις απαντήσεις που οφείλουν να δώσουν οι εταιρείες του κλάδου στο διακύβευμα της προστασίας του περιβάλλοντος.

Τόσο η ALUMIL όσο και η Architectural Aluminium Academy (AAA) συμμετείχαν ως Διαχρονικοί Χορηγοί, στηρίζοντας έμπρακτα τη διοργάνωση, στην οποία παραβρέθηκαν περίπου 900 άτομα.

Παράλληλα, υπήρχε εκπροσώπηση και στο πρόγραμμα ομιλιών. Από την ALUMIL, επίσημος ομιλητής ήταν ο Δ/ντής του τμήματος Έρευνας & Ανάπτυξης του Ομίλου, Φίλιππος Δομαζινάκης, ο οποίος στην εισήγησή του μίλησε για το πώς εφαρμόζεται η βιωσιμότητα και η κυκλική οικονομία στα κτιριακά έργα, υπό το πρίσμα της πιστοποίησης κτιρίων κατά LEED.

Από πλευράς AAA, o Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας έκανε μια σύντομη παρέμβαση κατά την οποία υπογράμμισε τον ρόλο της Ακαδημίας στην περαιτέρω ανάπτυξη του κλάδου, ενώ παρουσίασε τα εκπαιδευτικά προγράμματα που δίνουν την ευκαιρία σε νέους και εν ενεργεία κατασκευαστές να καταρτιστούν και να εξελίξουν την τεχνογνωσία τους.

Αξίζει, τέλος να σημειωθεί ότι στο stand της ALUMIL, στο οποίο συνυπήρχε η AAA, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά το minimal ανοιγόμενο σύστημα SMARTIA M9660 PHOS και να συνομιλήσουν με ανθρώπους των δύο εταιρειών για τις νέες προκλήσεις του κλάδου και τις δυνατότητες που ανοίγονται για το Αλουμίνιο και τις εφαρμογές του στην Ελλάδα και διεθνώς.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button