ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMINCO: Χορηγός στην άκρως ενδιαφέρουσα 15η Τεχνική Εκδήλωση του ΠΣΥΠΕΝΕΠ

Η δυναμική διέλαση σταθερά δίπλα σε πρωτοβουλίες πράσινης ανάπτυξης και κυκλικής οικονομίας, είναι χορηγός σε ειδική τεχνική εκδήλωση με θέμα «Φωτοβολταϊκά στα κτίρια & χρηματοδοτικά προγράμματα ενεργειακής αναβάθμισης κατοικιών & επιχειρήσεων».

Η ALUMINCO πρωτοπόρος στην πράσινη ανάπτυξη και την κυκλική οικονομία, χορηγεί την εξαιρετικά ενδιαφέρουσα 15η Τεχνική Εκδήλωση «Φωτοβολταϊκά στα κτίρια & χρηματοδοτικά προγράμματα ενεργειακής αναβάθμισης κατοικιών & επιχειρήσεων» του Πανελλήνιου Συλλόγου Πιστοποιημένων Ενεργειακών Επιθεωρητών που πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο Royal Olympic.

Η ενεργειακή αναβάθμιση των κτιρίων σε συνδυασμό με την αυτοπαραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας για την κάλυψη των υπολειπόμενων αναγκών είναι ο πλέον αξιόπιστος τρόπος αντιμετώπισης του δυσβάσταχτου ενεργειακού κόστους αλλά και ο μοναδικός τρόπος θωράκισης των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων απέναντι στην αβεβαιότητα της μεταβολής των τιμών καυσίμων και ενέργειας τα επόμενα χρόνια.

Στο πλαίσιο της ευρύτερης «πράσινης» στρατηγικής και βιώσιμης ανάπτυξής της, η ALUMINCO επένδυσε το 2022 στην αυτοπαραγωγή ρεύματος (Net Metering) με ένα νέο φωτοβολταϊκό σύστημα (Φ/Β), που συνιστά αντιπροσωπευτικό δείγμα καινοτομίας για την εταιρεία.

Η ALUMINCO επένδυσε το 2022 στην αυτοπαραγωγή ρεύματος (Net Metering) με ένα νέο φωτοβολταϊκό σύστημα ισχύος 999,54 kWp

Το Φ/Β σύστημα net metering, ισχύος 999,54 kWp εγκαταστάθηκε στη βιομηχανική στέγη των κεντρικών εγκαταστάσεων της εταιρείας στα Οινόφυτα και έρχεται να προστεθεί στην ήδη υπάρχουσα κατασκευή ισχύος 1,2 MWp. Πλέον, με τη νέα αυτή προσθήκη το βιομηχανικό συγκρότημα της ALUMINCO έχει συνολική εγκαταστημένη ισχύ 2,2 MWp.

Καταρτισμένοι εκπρόσωποι της ALUMINCO θα είναι παρόντες στην εκδήλωση για να παρέχουν ενημέρωση και πληροφορίες σχετικά με τα συστήματα ALUMINCO κορυφαίων επιδόσεων που είναι πιστοποιημένα για παθητικά κτίρια.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.