ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

TEHNi: Στη μεγαλύτερη έκθεση του Αραβικού κόσμου, The Big Five Show Dubai

Άκρως επιτυχημένη ήταν η παρουσία της ιδιαίτερα εξωστρεφούς ελληνικής εταιρείας στη μεγάλη έκθεση του Αραβικού κόσμου για τα δομικά προϊόντα.

Στις αρχές Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο Dubai η έκθεση Δομικών Υλικών και Κατασκευών Big Five Show. Η εταιρεία TEHNi παρούσα για μία ακόμα φορά, παρουσίασε τα νέα μοντέλα πορτών PIVOT Superior, PIVOT Solution και τη νέα πρωτοποριακή σειρά πορτών Multiframe σε δύο τύπους: Security και Interior.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης περισσότεροι από 350 επαγγελματίες του κλάδου, από 51 χώρες επισκέφθηκαν το περίπτερο της TEHNi, ενώ κλείστηκαν νέες συμφωνίες που θα εδραιώσουν περαιτέρω την παρουσία της εταιρείας στην Αραβική χερσόνησο.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.