ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΠΟΒΑΣ: Συνεχίζονται οι δράσεις αλληλεγγύης σε συνεργασία με τα Σωματεία

Ο κλάδος έχει αποδείξει έμπρακτα στο παρελθόν και συνεχίζει να αποδεικνύει ότι συμπαραστέκεται στην κοινωνία όταν αυτή το έχει ανάγκη.

Η ΠΟΒΑΣ, με μια συμβολική πράξη αλληλεγγύης προς τους πληγέντες από τον καταστροφικό σεισμό στην Τουρκία και την Συρία, κατέθεσε χρηματικό ποσό προς τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό σε συνεργασία με την ΓΣΕΒΕΕ.

Η ΕΝΚΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία, μετά το αίτημα που έλαβε από το Make – A – Wish (Κάνε – Μια – Ευχή Ελλάδος), ανέλαβε δωρεάν την κατασκευή και εγκατάσταση κουφωμάτων σε οικία, εκπληρώνοντας έτσι την ευχή ενός παιδιού.

Ο κλάδος έχει αποδείξει έμπρακτα στο παρελθόν και συνεχίζει να αποδεικνύει ότι συμπαραστέκεται στην κοινωνία, αλλά και σε μεμονωμένες περιπτώσεις συνανθρώπων μας, οι οποίοι έχουν την ανάγκη μας για να συνεχίσουν να ελπίζουν. Είναι καθήκον όλων μας να συνεχίσουμε να προσφέρουμε, με όσα υλικά και ηθικά μέσα διαθέτουμε.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.