ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ALUMINCO: «Κλείστε» τον θόρυβο έξω με το W4900 Passive House!

Η μοντέρνα, βιώσιμη αρχιτεκτονική υπερβαίνει κατά πολύ τη μέγιστη ενεργειακή απόδοση. Το ανοιγόμενο σύστημα αλουμινίου W4900 για παθητικά κτίρια, επαναπροσδιορίζει τον δείκτη ηχομείωσης με ακουστική επίδοση 52dB.

Το σύστημα W4900 της ALUMINCO αποτελεί εκ των κορυφαίων σε επίδοση παθητικό ανοιγόμενο σύστημα στην Ελλάδα που πληροί τα αυστηρά κριτήρια που έχουν οριστεί από το Γερμανικό Ινστιτούτο Παθητικού Σπιτιού PHI (Passive House Institute).

Η εξαιρετική επίδοση θερμομόνωσης Uw=0,78 W/m²K το καθιστά μοναδικά ανταποκρινόμενο στην υλοποίηση κατασκευών παθητικών κτιρίων.

Η πρόταση της ALUMINCO για στιβαρές λύσεις ανοιγόµενων θερµοµονωτικών συστημάτων, ειδικά σχεδιασμένων για παθητικά κτίρια, υπερέχει και σε ηχομείωση με επίδοση που φτάνει τα 52 dB.

Εκτός από την εξαιρετική ενεργειακή επίδοση σε στάνταρ παθητικής κατοικίας, η σειρά συνδυάζει τα αποδεδειγμένα οφέλη των παραθύρων αλουμινίου, επιτρέπει στιβαρές κατασκευές υψηλών προδιαγραφών και χαρακτηρίζεται από ευρεία γκάμα επιλογών που αναζητούν οι αρχιτέκτονες.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.