ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Union Profile: Διεύρυνση των δραστηριοτήτων, νέοι ορίζοντες, νέες προοπτικές!

Ο Δ/νων Σύμβουλος της Union Profile, Νίκος Κουμεντάκης αναλύει τα σχέδιά του για τις νέες προοπτικές που ανοίγονται για τη δυναμική εταιρεία στον χώρο του έτοιμου κουφώματος και όχι μόνο.

Ο Δ/νων Σύμβουλος της Union Profile, Νίκος Κουμεντάκης

Η Union Profile εξελίσσεται συνεχώς και ανοίγει νέους ορίζοντες και νέες προοπτικές. Ο Δ/νων Σύμβουλος της εταιρείας, Νίκος Κουμεντάκης, τόνισε σχετικά στο κλαδικό περιοδικό “Aluminium Magazine”: «Η οικογένεια της Union Profile επέκτεινε τις δραστηριότητές της και σε άλλους τομείς, ιδρύοντας τρεις θυγατρικές εταιρείες. Την UP2, που εξειδικεύεται στην κατασκευή αρχιτεκτονικών και premium συστημάτων υψηλών απαιτήσεων, την SITAUP για την κατασκευή όλων των ειδών αντικωνωπικών συστημάτων και την CASAUP που προμηθεύει ξενοδοχειακές μονάδες με έπιπλα παραλίας και εξωτερικών χώρων.

Παράλληλα, ενσωματώθηκε στη Union Profile το τμήμα σχεδιασμού ξύλου, για το σχεδιασμό, την κατασκευή και τοποθέτηση κουζίνας – ντουλάπας. Είμαστε αφοσιωμένοι στο να παρέχουμε στους πελάτες μας τα καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες και πιέζουμε  συνεχώς τους εαυτούς μας να βελτιωνόμαστε και να καινοτομούμε. Άμεσος στόχος μας είναι η περαιτέρω επέκταση εκτός των συνόρων και η αύξηση των εξαγωγών μας…».

Προσθέτοντας: «Για το σύνολο του έτους προσβλέπουμε σε διπλασιασμό του ρυθμού ανάπτυξης έναντι του 2022, παρά τις ενεργειακές και οικονομικές επιπτώσεις από τον πόλεμο, όπου οι αυξήσεις σε ενέργεια, καύσιμα, πρώτες ύλες, αυξητικές τάσεις του πληθωρισμού, όπου ανεβάζουν έντονα τα βιομηχανικά λειτουργικά έξοδα (Β.Λ.Ε.) και οι οποίες επηρεάζουν τη ζήτηση και την προσφορά των προϊόντων μας. Ωστόσο, η επιχείρηση συνεχίζει και το 2023 με αισιοδοξία και προγραμματισμένες επενδύσεις, έχοντας έναν πολύ  καλό σχεδιασμό που έρχεται σταθερά από τα προηγούμενα χρόνια και συνεχίζεται για τα επόμενα».

Για να καταλήξει: «Στο τέλος κάθε ημέρας, επιδιώκουμε να είμαστε καλύτεροι από την προηγουμένη».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.