ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

PANIDIS SA: Σύστημα στήριξης γυάλινου στηθαίου με επιδαπέδια στηρίγματα MS-125

Το σύστημα στήριξης γυάλινου στηθαίου με επιδαπέδια στηρίγματα MS-125 της PANIDIS SA είναι ιδανικό για εγκατάσταση σε γυάλινα στηθαία και πισίνες.

Το σύστημα στήριξης γυάλινου στηθαίου με επιδαπέδια στηρίγματα MS-125 από την PANIDIS SA προσφέρει μέγιστο ύψος εγκατάστασης 1.100 χιλ. Το πάχος των υποστηριζόμενων υαλοπινάκων είναι από 12 χιλ. έως 17,5 χιλ.

Είναι ιδανικό για εγκατάσταση σε γυάλινα στηθαία και πισίνες. Σε επίπεδο φινιρίσματος υπάρχει η δυνατότητα βαφής σε Inox Satine, μαύρη ανοδίωση και φυσική ανοδίωση, καθώς και στις χρωματικές επιλογές της παλέτας RAL.

Το MS-125 διαθέτει πιστοποίηση BS6180 από το Βρετανικό Ινστιτούτο Testconsult.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.