ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

ΕΤΕΜ: Βασικές αρχές βιοκλιματικού σχεδιασμού στο Kaizen Campus

Το Kaizen Campus έχει πιστοποιηθεί με το διεθνές πρότυπο WELL και είναι επίσης ένα από τα λίγα κτίρια στην Αθήνα, με πιστοποίηση LEED® GOLD!

Το νέο κτίριο, άνοιξε επίσημα τις πόρτες του και υποδέχθηκε τους εργαζομένους της Kaizen Gaming σε ένα σύγχρονο κτίριο γραφείων υψηλών προδιαγραφών, που σχεδιάστηκε με βάση τα σύγχρονα περιβαλλοντικά και τεχνολογικά δεδομένα.

Το Kaizen Campus έχει πιστοποιηθεί με το διεθνές πρότυπο WELL, το οποίο επικεντρώνεται στις συνθήκες για την προώθηση της ευεξίας και της υγείας του ανθρώπου στο κτιριακό περιβάλλον, ενώ είναι επίσης ένα από τα λίγα κτίρια στην Αθήνα, με πιστοποίηση LEED® GOLD (Leadership in Energy and Environmental Design), το παγκόσμιο σύστημα πιστοποίησης αειφόρων κτιρίων.

Το σύστημα της ΕΤΕΜ που χρησιμοποιήθηκε, συγκεκριμένα το υαλοπέτασμα E85, διαθέτει τις ανάλογες πιστοποιήσεις (EPD – Environmental Product Declaration), ενισχύοντας τη δέσμευση της εταιρείας στις αρχές της βιώσιμης κατασκευής.

Η ελλειψοειδείς διαμόρφωση του όγκου στο εντυπωσιακό Kaizen Campus δημιουργεί ένα διαμπερές κτίριο, στο οποίο δεσπόζει η εσωτερική αυλή. Η ιδιαίτερη μορφολογία του, το κέλυφος με τις περσίδες αλλά και η περίοπτη θέση του, προσδίδουν στο Kaizen Campus χαρακτήρα τοποσήμου (landmark) για την ευρύτερη περιοχή.

Κεντρικός στόχος του σχεδιασμού ήταν να προσφέρει στους ανθρώπους της εταιρείας ένα περιβάλλον εργασίας που να τους επιτρέπει να αποδώσουν στο μέγιστο, παρέχοντάς τους υψηλή ποιότητα συνθηκών εργασίας, καθώς και τη δυνατότητα για κοινωνικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες, που ενισχύουν την κουλτούρα της ομάδας που διέπει την Kaizen Gaming.

ΕΤΕΜ Ε85

Σύστημα υαλοπετασμάτων με κολώνες και τραβέρσες με εμφανείς διατομές πάχους 50 χιλ. Κατάλληλο για όλες τις κτιριακές εφαρμογές. Χάρη στη μεγάλη ποικιλία διατομών μπορεί να προσαρμοστεί έτσι ώστε να πληροί τις απαιτήσεις κάθε έργου.

  • Λύσεις με πλάκα πίεσης, με δομική σιλικόνη ή με συνδυασμό αυτών.
  • Χρήση διπλής ή τριπλής υάλωσης.
  • Παράλληλα προβαλλόμενα ή προβαλλόμενα κουφώματα.
  • Λύση παραθύρου οροφής.
  • Εύκολη ενσωμάτωση όλων των συστημάτων ETEM, τόσο παραθύρων όσο και πορτών.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.