ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMINCO: Διακεκριμένος Χορηγός της αρχιτεκτονικής ημερίδας ΕΣΩ

Η ALUMINCO, πάντα αρωγός σε εξαιρετικές προσπάθειες που προάγουν την αρχιτεκτονική, είναι περήφανος χορηγός της ΕΣΩ 2023.

Την Τετάρτη 24 Μαΐου 2023 η ημερίδα ΕΣΩ επιστρέφει, για 11η συνεχόμενη χρονιά, στην Αίθουσα Τριάντη του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών για να υποδεχθεί τους σημαντικότερους εκπροσώπους της εγχώριας και διεθνούς αρχιτεκτονικής και δημιουργικής σκηνής γύρω από τη θεματική “Multiverse” που προτείνει τη συνύπαρξη πολλών και διαφορετικών μορφών φυσικής και τεχνητής ζωής.

Η ALUMINCO, θα στηρίξει τη σημαντική διοργάνωση ως Διακεκριμένος Χορηγός, κωδικοποιώντας την παρουσία της στο μότο “Building a sustainable future”. Στο stand της εταιρείας, θα συνυπάρξουν σε απόλυτη ισορροπία δυο υψηλής αισθητικής αρχιτεκτονικά προϊόντα με «πράσινο» dna.

Το εντυπωσιακό minimal συρόμενο SL55 της ALUMINCO

Το minimal συρόμενο SL55 της premium οικογένειας Skyline, που θα παρουσιαστεί σε εντυπωσιακή τομή, είναι ένα σύστημα που ξεχωρίζει για το ιδιαιτέρως χαμηλό ενεργειακό αποτύπωμα και αποτελεί αντιπροσωπευτικό δείγμα της στρατηγικής για βιώσιμη ανάπτυξη, με ανταγωνιστικά χαρακτηριστικά στη διεθνή αγορά.

Επιπρόσθετα θα παρουσιαστεί το νέο σύστημα Wall & Deco για ιδιαίτερα μοντέρνες κατασκευές επένδυσης τοιχοποιίας, το οποίο προσφέρει μοναδικά οφέλη σε διαφορετικά περιβάλλοντα, εστιάζοντας κυρίως στο well being των χρηστών.

Καλαίσθητη εφαρμογή του νέου συστήματος Wall & Deco της ALUMINCO

Η θεματική άλλωστε της φετινής ΕΣΩ, με τίτλο “Multiverse”, γεφυρώνει περαιτέρω τις θεωρίες για την εν εξελίξει αλλαγή με την πρώιμη πρακτική, στα πεδία της αρχιτεκτονικής, του design και των τεχνών. Με τον όρο “Multiverse” περιγράφεται μια σειρά από διαφορετικά περιβάλλοντα, που ανταποκρίνονται στις ανθρώπινες ανάγκες και κινούνται πέρα από αυτές, συμπεριλαμβάνοντας άλλες μορφές φυσικής και τεχνητής ζωής.

Κατά τη διάρκεια της φετινής ΕΣΩ, η πέμπτη τελετή των Archisearch Lifetime Achievement Awards θα αναδείξει το έργο και την προσωπικότητα των Κυριάκου Κυριακίδη, Δημήτρη Αντωνακάκη, Δημήτρη Φιλιππίδη και της Ρένας Παπασπύρου. Τα βραβεία θα παρουσιάσουν οι Δρ Πάνος Πάγκαλος, Αναπληρωτής Καθηγητής του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και ο καλλιτέχνης Ηλίας Παπαηλιάκης.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.