ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ETEM VFS: Καινοτόμα συστήματα αεριζόμενων προσόψεων

Τα πρωτοποριακά συστήματα αεριζόμενων προσόψεων της ETEM προσφέρουν αερισμό, δροσισμό και αισθητική αναβάθμιση σε κάθε κτίριο.

Ένα περιβαλλοντικά βιώσιμο κτίριο, που σχεδιάζεται, κατασκευάζεται και λειτουργεί για να ελαχιστοποιεί τις συνολικές περιβαλλοντικές επιπτώσεις και να προστατεύει τους φυσικούς πόρους, συνδυάζει μία ποικιλία προϊόντων που αποσκοπούν στη συνολική διαχείριση της όψης με χρήση φιλικών προς το περιβάλλον προϊόντων.

Η ΕΤΕΜ προσφέρει ολοκληρωμένα συστήματα αεριζόμενων όψεων – επενδύσεων που προσφέρουν αερισμό, δροσισμό και αισθητική αναβάθμιση.

Τα συστήματα VENTILATED FAÇADE SYSTEMS (VFS) είναι έτσι κατασκευασμένα που επιτρέπουν την εφαρμογή όλων των σύγχρονων υλικών προσόψεων, όπως σύνθετα πάνελ αλουμινίου, κεραμικά πλακάκια, φύλλα αλουμινίου, μάρμαρα, πέτρα, laminate, κ.λπ., βελτιώνοντας το ενεργειακό αποτύπωμα των κτιρίων, καθώς δημιουργούν την απαραίτητη θερμομόνωση εξωτερικά, μεταξύ τοιχοποιίας και «κελύφους», ενώ ταυτόχρονα αναβαθμίζουν την αισθητική.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.