ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

GIESSE: Πρωτοποριακοί κρυφοί μεντεσέδες CHIC για μίνιμαλ παράθυρα & πόρτες αλουμινίου

Το επαναστατικό κρυφό σύστημα μεντεσέδων CHIC της GIESSE είναι σχεδιασμένο για κουφώματα αλουμινίου, επαναπροσδιορίζοντας τη σύγχρονη αρχιτεκτονική και το μοντέρνο design.

Το  CHIC της GIESSE είναι ένα επαναστατικό σύστημα αόρατων εξαρτημάτων που επιτρέπει την κατασκευή παραθύρων και πορτών αλουμινίου με ελάχιστο πλαίσιο και μεντεσέδες που εξαφανίζονται μέσα στο προφίλ.

Τα ελαχιστοποιημένα μίνιμαλ προφίλ δίνουν στο παράθυρο μια μοντέρνα, σύγχρονη εμφάνιση, αλλά ταυτόχρονα προσφέρουν και περισσότερο φως προς το εσωτερικό, καθώς και βελτιωμένη θερμική απόδοση, χάρη στην αυξημένη επιφάνεια της υάλωσης.

Οι κρυφοί μεντεσέδες CHIC προσφέρουν απαράμιλλη ευελιξία και λειτουργικότητα, καθιστώντας τους την ιδανική επιλογή για αρχιτέκτονες και κατασκευαστές κουφωμάτων.

Κομψή αισθητική: Μοντέρνο και απέριττο σχέδιο που ενισχύει την οπτική ελκυστικότητα των εμπορικών χώρων, αφήνοντας μια εντύπωση κομψότητας και σοφιστικέ αισθητικής.

Βελτιστοποίηση χώρου: Μεγιστοποίηση του εσωτερικού χώρου με μεντεσέδες που είναι διακριτικοί και αποτελεσματικοί, επιτρέποντας στις πόρτες και τα παράθυρα να λειτουργούν σωστά χωρίς να «κλέβουν» πολύτιμα τετραγωνικά μέτρα.

Ανθεκτικότητα και αξιοπιστία: Κατασκευασμένοι για μακροζωία και απόδοση, οι κρυφοί μεντεσέδες CHIC έχουν σχεδιαστεί για να αντέχουν στις απαιτήσεις εμπορικών περιβάλλοντων υψηλής επισκεψιμότητας.

Ευέλικτες εφαρμογές: Από συγκροτήματα γραφείων μέχρι ξενοδοχεία και χώρους λιανικής, οι κρυφοί μεντεσέδες CHIC προσαρμόζονται σε πληθώρα αρχιτεκτονικών σχεδίων και εφαρμογών.

Ο τομέας των κουφωμάτων αλουμινίου κινείται προς μηχανισμούς που είναι ταυτόχρονα όμορφοι και καλαίσθητοι όσο και τεχνολογικά προηγμένοι, ενσωματώνοντας καινοτομίες αιχμής. Οι μεντεσέδες μπορούν να κρυφτούν για να παρέχουν περισσότερη ομοιομορφία και εκλεπτυσμένη εμφάνιση, ενώ «εξαφανίζονται» όταν η πόρτα είναι κλειστή.

Το κρυφό σύστημα μεντεσέδων CHIC της GIESSE είναι σχεδιασμένο για κουφώματα αλουμινίου, επαναπροσδιορίζοντας τη σύγχρονη αρχιτεκτονική. Με τους μεντεσέδες CHIC επιτυγχάνεται μια κομψή και μίνιμαλ αισθητική στα κουφώματα ενός κτιρίου, που τα κάνει να ξεχωρίζουν αβίαστα χωρίς υπερβολές.

Βασικά πλεονεκτήματα

Αόρατοι: οι κρυφοί μεντεσέδες CHIC «εξαφανίζονται» μέσα στο προφίλ αλουμινίου, χωρίς να αφήνουν ορατό υλικό που να διαταράσσει τις καθαρές γραμμές των πορτών και των παραθύρων.

Μεγαλύτερη γυάλινη επιφάνεια: Χάρη στους μεντεσέδες CHIC, με τα ελάχιστα προφίλ, μεγιστοποιείται και η ορατή επιφάνεια του τζαμιού. Αυτό όχι μόνο προσθέτει πόντους στο design αλλά επιτρέπει να μπαίνει περισσότερο φυσικό φως στον χώρο.

Βελτιωμένη ακουστική απόδοση: Χωρίς την ανάγκη επιπρόσθετων κοπών στα σφραγιστικά της κάσας, οι μεντεσέδες CHIC παρέχουν καλύτερη ακουστική προστασία, συμβάλλοντας σε ένα άνετο περιβάλλον.

Το μέλλον του σχεδιασμού πορτών και παραθύρων είναι εδώ χάρη στους κρυφούς μεντεσέδες CHIC της GIESSE για πόρτες και παράθυρα αλουμινίου. Η χρήση τους απογειώνει κάθε χώρο σε επίπεδο αισθητικής, καινοτομίας και απόδοσης, ικανοποιώντας και τις πιο υψηλές απαιτήσεις.

Η GIESSE μέρους του Ομίλου TYMAN

Η TYMAN, κορυφαίος διεθνής προμηθευτής μηχανικών εξαρτημάτων για τη βιομηχανία πορτών και παραθύρων, έχει προχωρήσει από το 2016 στην εξαγορά της GIESSE, του γνωστού καταξιωμένου ιταλικού κατασκευαστή εξαρτημάτων και μηχανισμών για παράθυρα και πόρτες αλουμινίου.

Η εξαγορά ήταν μια στρατηγική ευκαιρία για την προσθήκη μίας εταιρείας σαν τη GIESSE στην TYMAN INTERNATIONAL  (SCHLEGEL – REGUITTI), με παρουσία σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική, καθώς και άλλες αγορές, με στόχο την ενίσχυση της παρουσίας της εταιρείας σε διεθνές επίπεδο. Μέσα από την απορρόφηση της GIESSE, η TYMAN αποκτά τοπική παρουσία σε αγορές όπως η Αργεντινή, η Γαλλία, η Ελλάδα, η Ινδία, η Πορτογαλία, η Τουρκία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα κ.ά.

Η εξαγορά έγινε στο πλαίσιο της στρατηγικής του Ομίλου για ανάπτυξη και επέκταση του χαρτοφυλακίου των προϊόντων του μέσω ενός συνδυασμού εσωτερικής έρευνας και ανάπτυξης και στοχευμένων εξαγορών. Το ύψος της εξαγοράς έφτασε τα 78,9 εκατ. ευρώ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.