ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Τα προηγμένα συστήματα EXALCO σε βίλα στον Μαραθίτη Ηρακλείου

3

Σε μια όμορφη κατοικία, στον Μαραθίτη Ηρακλείου Κρήτης, το αρχιτεκτονικό γραφείο +3 Αrchitecture επέλεξε να τοποθετήσει τα προηγμένα συστήματα αλουμινίου της EXALCO. Συγκεκριμένα, χρησιμοποιήθηκε το συρόμενο σύστημα με θερμοδιακοπή, ιδανικό για μεγάλα ανοίγματα, ALBIO 230, το θερμοδιακοπτόμενο σύστημα με περιμετρικό μηχανισμό πολλαπλών κλειδωμάτων ALBIO 109C, το υαλοπέτασμα ALBIO 130 και το σύστημα για πόρτες εισόδου ALBIO 135.

5

Συρόμενο-ανασηκώμενο σύστημα με θερμοδιακοπή ALBIO 230

Η σειρά ALBIO 230 είναι ένα από τα τεχνολογικά επιτεύγματα της EXALCO στα συρόμενα συστήματα. Χαρακτηρίζεται από πολυτέλεια στο σχεδιασμό και είναι ιδανικό για μεγάλα ανοίγματα, με προφίλ υψηλών αντοχών και ροπών αδρανείας. Παρουσιάζει άριστη θερμομόνωση, με πολυαμίδια 20 χιλ. και προφίλ από PVC, καθώς και στεγανότητα χάρη στον ειδικό μηχανισμό κύλισης.

6

Ανοιγόμενο σύστημα με θερμοδιακοπή και περιμετρικό μηχανισμό πολλαπλών κλειδωμάτων ALBIO 109C

Ο σχεδιασμός του συστήματος ALBIO 109C βασίστηκε στην πιο σύγχρονη τεχνολογία των κουφωμάτων. Έχει να επιδείξει υψηλές επιδόσεις σε θερμική μόνωση χάρη στα προφίλ πολυαμιδίου πλάτους 24 χιλ. Η άριστη συμπεριφορά της στις δοκιμές αεροπερατότητας, σε συνδυασμό με τη δυνατότητα χρήσης υαλοπινάκων πάχους υάλωσης έως και 44 χιλ., δίνουν στο σύστημα δυνατότητες επίτευξης υψηλής ηχομόνωσης. Η δυνατότητα υποδοχής περιμετρικού μηχανισμού κλειδώματος παρέχει απόλυτη ασφάλεια και υψηλές επιδόσεις.

8

130-1Υαλοπέτασμα ALBIO 130

Η σειρά ALBIO 130 συμβατικού υαλοπετάσματος διαθέτει διαχρονικό σχεδιασμό και δυνατότητα πολλαπλών εφαρμογών στις σύγχρονες κατασκευές. Παρέχει ευκολία στην κατασκευή καθώς και επιλογές στα εξωτερικά διακοσμητικά καπάκια. Με πλάτος 50 χιλ., επιτρέπει χρήση υαλοπίνακα από 6 έως 36 χιλ. Το σύστημα διαθέτει βασικές κολώνες με δυνατότητα κάλυψης ροπών αδρανείας από 60 έως 820 εκ.

9

Ανοιγόμενο σύστημα εισόδου με θερμοδιακοπή ALBIO 135

Η σειρά ALBIO 135 αποτελεί ένα σύστημα εισόδου με θερμοδιακοπή, κατάλληλο για κατασκευές υψηλών προδιαγραφών με πάνελ ή υαλοπίνακες, σε πληθώρα τυπολογιών. Λόγω της στιβαρότητάς του είναι κατάλληλο για εφαρμογή όπου απαιτείται καθημερινή, συχνή χρήση, όπως σε μονοκατοικίες, πολυκατοικίες και δημόσια κτήρια. Παρέχει υψηλή θερμομόνωση, ηχομόνωση και στεγάνωση, ενώ συνδυάζει τον διαχρονικό σχεδιασμό με τη σύγχρονη τεχνολογία και την υψηλή αισθητική με τα κορυφαία standards κατασκευής.

2

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.