ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

InScreen: Ολοκληρωμένα συστήματα σήτας που αλλάζουν τα δεδομένα!

Η εταιρεία InScreen διαθέτει μία ολοκληρωμένη γκάμα από συστήματα σήτας που καλύπτει κάθε ανάγκη και απαίτηση.

Η εταιρεία InScreen προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε συστήματα σήτας, τα οποία διακρίνονται για την ασύγκριτη ποιότητα κατασκευής τους, για την ανθεκτικότητα στη χρήση, ενώ είναι υψηλής αισθητικής και λειτουργικότητας.

JOLLY

Η JOLLY είναι σήτα ελατηρίου οριζόντιας ελεγχόμενης κίνησης με αντι­ανεμική κλειστού τύπου ερπύστρια. Είναι η πρόταση της InScreen για τους λά­τρεις των κομψών κατασκευών με υψηλή λειτουργικότητα και σχεδιασμό, ενι­σχύοντας το αίσθημα της ικανοποίησης του τελικού χρήστη.

Η πιο αξιόπιστη λύση της αγοράς για μπαλκονόπορτες προσφέρει το γοη­τευτικό πλεονέκτημα του σχεδόν μηδενικού οδηγού πατώματος 3 χιλ., τη μοναδική απόλαυση της ομαλής, αθόρυβης και ελεγχόμενης κίνησης κατά τη χρήση και το μοναδικό σύστημα καδένας ερπυστριών για συναρπαστικές επι­δόσεις ακόμα και στους πιο ισχυρούς ανέμους.

INDOOR

Η INDOOR είναι σήτα πόρτας ανοιγόμενη και αποτελεί εξαιρετικό συνδυασμό λειτουργικότητας και αν­θεκτικότητας λόγω των ενισχυμένων προφίλ αλουμινίου με δυνατό σύστη­μα σύνδεσης των προφίλ. Είναι ιδανι­κή επιλογή για πόρτες κουζίνας και πόρτες εισόδου.

Ο μεντεσές με ελατήριο επαναφο­ράς και το σύστημα μαγνήτη επιτρέ­πουν άνετο και ασφαλές κλείσιμο. Ο ταμπλάς αλουμινίου στο κάτω μέρος προσφέρει προστασία του πανιού της σήτας από χτυπήματα και κατοικίδια ζώα. Η πόρτα διαθέτει ενσωματωμέ­νη χειρολαβή (προφίλ αλουμινίου).

KLIP 39 VERTICAL

Η KLIP 39 ΚΑΘΕΤΗ είναι μία σήτα ελατη­ρίου κάθετης κίνησης, χαρακτηρίζεται από την υψηλή μηχανική αντοχή των εξαρτημάτων που τη κάνουν να ανταποκρίνεται εξαιρετικά στις πραγματικές ανάγκες της αγοράς.

Επιπρόσθετα, το κουτί 39 χιλ. διαθέτει στρογγυλεμένες γωνίες ώστε να προσαρμό­ζεται εύκολα σε πόρτες και παράθυρα κάθε τύπου, συνδυάζοντας οικονομία και εργο­νομία, ενώ ο χρηστικός προαιρετικός εξο­πλισμός όπως φρένο ελατηρίου και αντιανεμι­κό βουρτσάκι προσδίδουν προστιθέμενη αξία, προσφέροντας πλήρη ικανοποίηση στον τελι­κό χρήστη.

ZERO

Η ZERO είναι σήτα πλισέ οριζόντιας κίνη­σης με ερπύστρια και εκπροσωπεί τη νέα γε­νιά αναβαθμισμένων αντικωνωπικών συστημά­των. Χαρακτηριστικό γνώρισμα του συστήμα­τος είναι η βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης μέσω της υψηλής λειτουργικότητας και άνεσης που προσφέρει.

Το σύστημα ατσάλινου ελάσματος στο πάνω μέρος αποτελεί σημαντικό πλεονέκτη­μα και καθοριστικό προτέρημα για τη μακρο­χρόνια, απρόσκοπτη λειτουργία του συστή­ματος, ενώ τα ιδιαίτερα τεχνικά χαρακτηριστικά του, προσφέρουν κορυφαίες λύσεις για πολλές εφαρμογές όπως μπαλκονόπορτες με πολύ με­γάλα ανοίγματα, μονόφυλλες κατασκευές πλά­τους έως 2 μ.

CUBO ELECRTIC

Η νέα ηλεκτρική σήτα CUBO -σήτα ρολό κάθετης κίνησης με οδηγό ZIP- δια­κρίνεται για την τέλεια σύνθεση κομψότη­τας και λειτουργικότητας αποτελώντας την πλέον κατάλληλη λύση για το κλείσιμο μεγάλων ανοιγμάτων με ένα μόνο φύλλο και με απόλυτη ασφάλεια, χάρη στο σύ­στημα αντιανεμικό ZIP (ειδικό φερμουάρ συγκράτησης του πανιού).

Πλούσιος χρηστικός προαιρετικός εξο­πλισμός όπως κρυφός οδηγός, ασύρμα­τος τηλεχειρισμός, ανεμόμετρο, υφάσματα με σύστημα μικρό-αερισμού προσφέρεται σε όλους εκείνους που θέλουν να ερμη­νεύσουν τον όρο «απόλαυση» σύμφωνα με τις ιδιαίτερες ανάγκες και επιθυμίες τους. Το προϊόν CUBO είναι διαθέσιμο, κατόπιν παραγγελίας.

OMEGA 27

Η OMEGA 27 είναι σήτα πλισέ οριζόντιας κίνησης με πλευρικά κορδόνια, προσφέρει στιβαρές κατασκευές που ξεχωρίζουν για την απόλυτη ρύθμιση και σωστή λειτουργία τους, χωρίς κανένα συμβιβασμό τόσο σε ποιότητα όσο και στην εφαρμογή.

Το βασικό γνώρισμα του συστήματος είναι η χρήση ξεχωριστού ρεγουλατόρου για κάθε κορδόνι, ενώ η χρήση πανιού με λιγότερες πιέτες επιτρέπει περισσότερο φως να περάσει στο εσωτερικό. Η ενσωματωμένη λαβή και η χρήση μαγνήτη στο κλείσιμο λειτουργούν αυξη­τικά στην αισθητική του. Ο ιδιαίτερα χαμηλός οδηγός στο πάτωμα, μόλις 7 χιλ., καθιστά εύκο­λη την πρόσβαση.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.