ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΣΕΚΑ: Επιτυχημένη και άκρως ενδιαφέρουσα η εσπερίδα για το χρώμα στις κατασκευές αλουμινίου

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και άκρως επιτυχημένη ήταν η εσπερίδα του ΣΕΚΑ για το χρώμα στις κατασκευές αλουμινίου, η οποία προηγήθηκε της Γενικής Συνέλευσης του Συνδέσμου. Τόσο η βασική ομιλία της κας Πλατανιώτη όσο και οι ακόλουθες τοποθετήσεις των κ.κ. Δεμέναγα και Μπολιά ήταν κατατοπιστικές, ενώ ταυτόχρονα ανέδειξαν νέες πτυχές για τη σημασία του χρώματος και ειδικότερα των υπερανθεκτικών πουδρών βαφής.

Ο Δ/νων Σύμβουλος της Neokem (βασικός χορηγός της εσπερίδας), Νίκος Βλαχάκης

Μετά τους καθιερωμένους χαιρετισμούς από τον Πρόεδρο του ΣΕΚΑ, Κώστα Διαμαντή και τον Νίκο Βλαχάκη, Δ/νοντα Σύμβουλο της Neokem που ήταν βασικός χορηγός της εσπερίδας, ακολούθησε η ομιλία του Σωκράτη Ξανθόπουλου της Energy Line για το πολυαναμενόμενο 14ο Συνέδριο «Αλουμίνιο Αρχιτεκτονικές Κατασκευές» που θα πραγματοποιηθεί στο Ζάππειο από 1 έως 3 Νοεμβρίου 2019.

Η Αρχιτέκτων του ΕΜΠ, Άννυ Πλατανιώτη (Μ.Α. Ph.D.) ανέλυσε την πορεία του χρώματος στην αρχιτεκτονική και τις νέες τάσεις

Στην κεντρική ομιλία της εσπερίδας, η Αρχιτέκτων του ΕΜΠ, Άννυ Πλατανιώτη (Μ.Α. Ph.D.) και συνεργάτης του καταξιωμένου Γραφείου Μελετών Αλέξανδρου Μ. Τομπάζη Α.Ε., ανέλυσε ιστορικά την πορεία και τις διαφορετικές χρήσεις του χρώματος στην αρχιτεκτονική, ενώ μίλησε και για την τάση που αναπτύσσεται σχετικά με τις ανομοιογενείς επιφάνειες που ξεφεύγουν από το τυπικό ομοιογενές χρώμα που χαρακτηρίζει την πλειοψηφία των κατασκευών.

Ο Αντιπρόεδρος του ΣΕΚΑ, Σταύρος Δεμέναγας, μίλησε για το χρώμα γενικότερα μέσα από τη σκοπιά του κατασκευαστή και τόνισε τα πλεονέκτημα τόσο για τον επαγγελματία όσο και τον τελικό χρήστη από τη χρήση υπερανθεκτικών χρωμάτων.

Τα πλεονεκτήματα των υπερανθεκτικών χρωμάτων ανέλυσε ο Γιώργος Μπολιάς, Χημικός & Προϊστάμενος Πωλήσεων της Neokem

Τα πλεονεκτήματα των υπερανθεκτικών χρωμάτων ανέδειξε περαιτέρω ο Γιώργος Μπολιάς, Χημικός & Προϊστάμενος Πωλήσεων της Neokem, τονίζοντας ότι αυτά αντέχουν 3 φορές περισσότερο από τα απλά χωρίς να κοστίζουν πολύ ακριβότερα.

Πέρα της Neokem που ήταν βασικός χορηγός, την εσπερίδα στήριξαν οι ALUMINCO και ELVIAL (διακεκριμένοι χορηγοί ), ELVAL COLOUR, EUROPA και GOLDEN DOOR (μεγάλοι χορηγοί), καθώς και TEAM ROLL (χορηγός).

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.