ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΠΟΒΑΣ: Μήνυμα συμπαράστασης για τους πληγέντες στις πλημμύρες στην Εύβοια

Μεγάλες οι καταστροφές από την πλημμύρα στο εργοστάσιο των Αφών Μπαρόλα στη Χαλκίδα.

Με ανακοίνωσή της η ΠΟΒΑΣ εκφράζει την θλίψη της και τη συμπαράστασή της στα θύματα των πλημμυρών της Εύβοιας, μεταξύ των οποίων είναι και επιχειρήσεις συναδέλφων κατασκευαστών αλουμινίου. Η ανακοίνωση αναφέρει:

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Αλουμινίου Σιδήρου (ΠΟΒΑΣ), εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια της για τον τραγικό χαμό οκτώ συνανθρώπων μας και την βαθιά θλίψη της για τις καταστροφές σε σπίτια και επιχειρήσεις από τις πλημμύρες που έπληξαν την ευρύτερη περιοχή της Εύβοιας ως αποτέλεσμα των ακραίων καιρικών φαινομένων.

Επισημαίνεται η ανάγκη εγρήγορσης όλων εκείνων των μηχανισμών της δημόσιας διοίκησης που μπορούν ως ένα σημείο να αμβλύνουν τις συνέπειες της θεομηνίας και να βοηθήσουν ανθρώπους και επιχειρήσεις την επόμενη μέρα, με δεδομένο ότι η μείωση της οικονομικής δραστηριότητα το προηγούμενο διάστημα λόγω της πανδημίας, αποτελεί σημαντικό παράγοντα δυσκολίας ανάκαμψης στη παρούσα φάση. Οι επιχειρήσεις δεν μπορούν να ανακάμψουν χωρίς την άμεση και γενναία βοήθεια του κρατικού μηχανισμού.

Ιδιαίτερα, η Πανελλήνια Ομοσπονδία στέκεται δίπλα στους συναδέλφους που έχουν υποστεί σημαντικές ζημιές στις επιχειρήσεις και στις περιουσίες τους εξετάζοντας όλα τα πιθανά σενάρια στήριξης των πληγέντων.

Η ΠΟΒΑΣ απευθύνει μήνυμα ενότητας σε ολόκληρο τον κλάδο για συμπαράσταση στους συναδέλφους μας, τηρώντας χαμηλούς τόνους και ίσες αποστάσεις με σεβασμό στους πληγέντες επιχειρηματίες, τους εργαζόμενους και την τοπική κοινωνία.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.