ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ELVIAL CLADDING: Νέο καινοτόμο προϊόν επένδυσης με απεριόριστες δυνατότητες!

Ανακαλύψτε το νέο σύστημα επένδυσης της δυναμικής διέλασης. Συνδυάστε την αισθητική και τη λειτουργικότητα σε ένα αρμονικό σύνολο.

Μια τάση γεμάτη ζωντάνια, δυναμισμό και χαρακτήρα κατακτά τις καρδιές των ιδιοκτητών και τα σχεδιαστήρια των αρχιτεκτόνων. Το νέο σύστημα επένδυσης ELVIAL CLADDING έχει απεριόριστες δυνατότητες εφαρμογών και προσθέτει έμπνευση, ομορφιά και αξία στις σύγχρονες minimal αρχιτεκτονικές προσεγγίσεις.

Οι δυνατότητες design και τα εξαιρετικά φινιρίσματα επιτρέπουν τη δημιουργία δυναμικών προσόψεων σε νέα κτίρια ή την ανακαίνιση ενός υφισταμένου με εντυπωσιακό τρόπο. Το σύστημα cladding της ELVIAL τοποθετείται γρήγορα και απλά, χωρίς εμφανή σημεία ενώσεων και στηρίξεων, χωρίς συντήρηση, με εύκολο καθάρισμα.

CLADDING για μοναδικό στιλ!

Τρία σχέδια και ο συνδυασμός τους είναι εδώ για να δώσουν ιδιαίτερο ύφος σε επιφάνειες με πόρτα ή παράθυρο ή σε ολόκληρα τμήματα της πρόσοψης. Ακόμη και το εσωτερικό μπορεί να αποκτήσει μια απροσδόκητη δυναμική χάρη στο παιχνίδι του φωτός και του όγκου του ELVIAL CLADDING.

Θέλετε να εντυπωσιάσετε; Να εκπλήξετε; Να κάνετε μια παρέμβαση που δε θα περάσει απαρατήρητη; Επιλέξτε το στιλ και το ELVIAL CLADDING.

BLOCK2.5 TOUCH

Η μοναδική κάθετη, συμμετρική αυλάκωση σε σχήμα μπλοκ δημιουργεί μια κομψή και διακριτική επένδυση με βάθος 25 χιλ. για μοναδικά στιλ.

BLOCK3.5 TOUCH

Οι υφές είναι τραχύτερες αφού το βάθος των κάθετων προφίλ είναι 35 χιλ. και η τελική εντύπωση πιο τολμηρή και εξωστρεφής, χάρη στα παιχνίδια της σκιάς και του φωτός.

LINEAR TOUCH

Λιτές γραμμές που αποπνέουν κομψότητα. Η εκλεπτυσμένη εμφάνιση με βάθος στα 35 χιλ. προτείνεται για αρχιτεκτονικά project με σύγχρονη αισθητική.

MIX & MATCH

Δημιουργήστε τον δικό σας συνδυασμό προφίλ για cladding. Συνθέστε μια ακολουθία διαφορετικών design και συχνοτήτων, για να φτιάξετε ένα μοναδικό σετ, ένα ξεχωριστό look.

Συνδυάστε την αισθητική και λειτουργικότητα σε ένα αρμονικό σύνολο. Εσείς βάζετε την έμπνευση και η ELVIAL τη λύση!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.