ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ETEM: Δίπλα στην WTL Triathlon league 2023 για το Nafplio Challenge

Η δύναμη, η αντοχή και η προσήλωση στον στόχο, που επιδεικνύουν κάθε φορά οι συμμετέχοντες, οδηγεί την ΕΤΕΜ να στηρίζει ενεργά και διαχρονικά αθλητικές εκδηλώσεις.

Ο Δήμος Ναυπλιέων και η ΔΟΠΠΑΤ, σε συνεργασία με την εταιρεία Whynot διοργάνωσαν με επιτυχία, την αθλητική εκδήλωση Nafplio Challenge με την στήριξη της ETEM. Η αθλητική διοργάνωση περιλάμβανε δύο sub-sports events, τους κολυμβητικούς αγώνες στην περιοχή του Τολού και τους αγώνες τριάθλου και aquathlon στο Ναύπλιο.

H ETEM έχει ενώσει τις δυνάμεις της με την Whynot Triathlon League (WTL), η οποία έχει ως στόχο να συμβάλει στην εξέλιξη και βελτίωση του ελληνικού τριαθλητικού ενδιαφέροντος, με τη δημιουργία σειράς αγώνων τριάθλου, στην Ελληνική Επικράτεια, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Η δυναμική ελληνική διέλαση θα είναι παρούσα σε όλες τις αθλητικές εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί για το 2023-2024 και θα υποστηρίξει ενεργά την προσπάθεια των αθλητών.

Η δύναμη, η αντοχή και η προσήλωση στον στόχο, που επιδεικνύουν κάθε φορά οι συμμετέχοντες, οδηγεί την ETEM να στηρίζει ενεργά και διαχρονικά τέτοιες αθλητικές εκδηλώσεις.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.